31.08.13 Kolt/Hasselager vs NB 93

Startopstillingen mod Kolt/Hasseager

Robert

Søren (debut)    Andreas    Charley (C)   Rasmus

Jonas    Ugens Joker    Berg    Asger

Simmel     Marius

Brian. Tabo.  Anders (debut)

En plan bane og blæsende dag ventede heltene fra NB denne lørdag. NB startede bedst og kom fortjent foran, efter et frispark taget af den hjemvendte søn, Crib, et indlæg til forreste stolpe hvor Asger og Berg begge kommer stormende til den. Berg får bolden prikket ind over stregen. Efterfølgende spiller NB stadig bedst, men bliver for overmodige. Vi bliver flere gange fanget i omstillinger, som resultere i 2 hurtige scoringer til Kolt. Herefter er der lidt stilstand, men NB får igen kæmpet sig til overtaget. NB´s super Marius modtager bolden i venstre side på Kolt´s halvdel, et par “fikse” driblinger og “smart” holden i bolden og super Marius er alene med keeperen, afslutningen rammer stolpen, derefter en Kolt spiller og i mål. 2-2. NB bliver senere snydt for et straffe. Hårdt fightende Tabo får fat i en løs bold i feltet, omkring 7 meter inde i feltet, Tabo dribler ud mod sidelinjen, et par meter før feltet, bliver han fældet, den lange mand glider ud af feltet, men fødderne er stadig inde i feltet, dommeren fløjter og kommer halsende en til gerningsstedet. Til alles store undren, siger han forseelsen bliver begået udenfor feltet, selvom det var tydeligt, det var flere meter inde i feltet og Tabo´s str. ski stadig er i feltet. Hovedrystende. Jonas har senere 2 store chancer han banker ind i hegnet….

Tepause

2. halvleg. NB er ikke kommet ud fra pausen og Kolt har totalt overtaget i de første 5 minutter, heldigvis scorer de ikke på deres chancer. NB får igen overtaget og vader nu i chancer. Berg får scoret 2 gange mere til stillingen 4-2. Kolt får 2 spillere smidt ud. den rutineret og uhyre “taktisk kloge” træner blæser til angreb. 4-3-3 råber han og kalder de nye positioner ud, nu skal Kolt faneme massakreres, men NB skurkene (som før var heltene) går træneren i mod, og af underlige årsager forbliver opstillingen 4-4-2, de ville åbenbart ikke massakrere Kolt… NB har overtaget, men er ikke nær så farlige mere. Debutanten Anders son var kommet ind efter pausen, som ellers havde fået en god start, begår frispark midt på egen banehalvdel, Andreas, Rasmus og Charley var som minimum på linje med ham, men dommeren bringer sig selv i fokus endnu en gang. Direkte rødt til Anders…. Herefter presser Kolt på, men bliver ikke super farlige, udover 2 situationer hvor Charley giver Kolt´s angriber en friløber…. 2 gange lige efter hinanden. Glemte helt at Andreas havde et drøn på træværket, som selvfølgelig skal med: Andreas erobre bolden på egen banehalvdel, og lader kanon, små 35 meter udefra trykker han af, bolden hamre på trekantssammenføjningen og ud til målspark. Det ville klart have været årets mål, hvis den havde gået ind, hvilket den havde fortjent….

Fidus Berg. Berg 3 mål. Crib 2 assist. Tabo 1 assist. Anders rødt kort.

4-2 sejr og rart med 3 point. Dog var det en pligtsejr og der venter en helt anden kaliber af modstander på fredag hvor FC JURA kommer på besøg kl 18.00

Slesvig på fredag???