aabyhøj if – nb 93

Søndag, solskin, sambabold og sejr. Det var, hvad træneren for den bedste og fedeste klub i byen, havde håbet på. Han fik 2 af tingene….

Kl. 10.00 var møde tidspunktet på Aabyhøj Stadion, ret tidligt synes nogen, men banen og vejret kunne man ikke klage over. Brian (længe siden man havde set den nybagte far), Monza, Jeppe (som man heller ikke havde set længe), Wrang og Jan var mødt op som hools… Hvor var Søjberg og Peter P????

Aabyhøj starter bedst. De var alt det som NB træneren bedte om i optakten, først i tanke og handling, aggressive, kom med dybe løb og var målsøgende. NB var klart på hælende, det var som om vi stadig sad i omklædningen og snakkede om weekendens udskejelser. De har flere farlige forsøg, heriblandt et hjørnespark som bliver headet på overlæggeren, en friløbe som Tønne smart læser med en pikant fodparade.
Selvom heltene med de fængselsstribet bluser var langt fra vanligt standard, blev de dog farlige. Lasse komme smukt fri i højre side, han tørrer et par mand, god aflevering indover til Mås, som er helt blank på bagerste stolpe, som desværre mistimer det store tilbud.
Aabyhøj kommer afsted i en af de mange omstillinger, bolden bliver erobret langt tilbage på deres banehalvdel, stor diskussion om bolden er ude, men Aabyhøj vinker den ikke ude, Aabyhøj spiller videre, det gør NB ikke. Langt bold frem til den enlige angriber, som er minimum 1 meter offside, men dommerens fløjte er tavs, det skal siges at det var nok den 5. offside han ikke valgte at fløjte for. Nå tilbage til kampen, alene igennem og Aabyhøj scorer nemt… 1 – 0 til de grønblusset. Man kunne håbe det ville vække den sovende kæmpe, men den forblev i dvale…. Udover at Lasse har en flot afslutning fra kanten af feltet, men lige over krydset var det eneste der kom af reaktion…
De grønne spillede tæt på brutalt fodbold, og fik lov til det, både af dommeren og af NB, de gav ikke igen af samme skuffe. Og skal lige nævnes at Aabyhøj på et dommerkast, hvor NB har bolden, spiller bolden ud til indkast tæt på hjørneflaget og sætter efterfølgende hårdt pres på. I stedet for at, som normal kutyme, at spille bolden ned til keeperen. Dette vil blive husket til det næste opgør….

Te pause. Blev snakket om at spille lidt mere bold, ikke gå i panik og bare lade dem presse. Mere vilje blev efterspurgt af den spontant gråhåret træner.

2. halveg er ikke mange minutter gammel, før en forsvars fejl sender Aabyhøj afsted i venstre. En bold indover til en helt fuldstændig nøgen grøn mand, som triller bolden i mål 2 – 0. Rent ud sagt, en lorte start på halvlegen. Den nu, næsten skaldet træner, med et par enkelte grå hår i toppen, blæste til angreb. Helt op og presse og skide være med at vi åbnede fuldstændigt i forsvaret til deres dybe løb. Det hjalp, pludseligt var det de fængselsstribet der havde teten og styrede kampen.  Lasse og Stoif kommer til et par små chancer. Jeppe og Simmel måtte ud og have en stor pose luft, Frederik kom ind på kant og Lucke på midtbanen, da Martin måtte udgå med blodtud efter at have fået en støvle eller knæ i hovedet, som helt korrekt gav det gule kort til Aabyhøj. Så fik NB for alvor overtaget. Frederik trækker et frispark i venstre side, lige på kanten af feltet. Charley sparker, rammer en forsvarer og i mål. Reducering 2 – 1. NB smagte blod, og det smagte sq godt.
NB blev farligere og farligere, specielt Frederik legede med Aabyhøj spillerne. Det blev åbenbart for meget for en af dem, som på det nærmeste slagtede ham da han endnu en gang legede kispus med dem. Hård stempling på anklen og gult kort, hvilket var ret billigt hvis du spørger mig…
Joachim blev sat frem i angrebet. Og det skulle vise sig at være ganske fornuftigt. Frederik bryder igennem i højre side, godt sat op af Lasse, Frederik kommer ind i feltets vestre side, finder Joachim som kommer stormende, han prøver at afslutte med hælen, den bliver blokeret, Joachim er hurtigt over returen og prikker bolden over stregen 2 – 2. Super comeback af drengene, ekstremt godt set af den dygtige træner og kampen igen åben. Små 15 minutter igen. Så bølgede kampen frem og tilbage. Lasse og Stoif har et par afslutninger. Andreas har en stor mulighed på et hjørnespark, men desværre over. I de døende minutter er der dommerkast, NB vil spille den ned til Aabyhøj. En af deres spillere går ind foran Eidner lige da han sparker og får den lige i sækken….. Dommeren fløjter for frispark…. Forvirringen er tæt på total. Frispark?! For at sparke en bold ind på en efter et dommerkast?!?!!!? Og forvirringen bliver helt ekstremt total, da han trækker pappet frem og viser det til Eidner. En mand i undertal det sidste stykke tid. Kampen slutter 2 – 2

Og træneren, der efter kampen havde fået sin normale, flotte store manke tilbage, helt uden grå hår, var tilfreds med de sidste 40 minutter. Desværre fik han kun 2 af sine 4 ønkser, at det var søndag og solen skinnede. Sejr og sambabold må vente til på lørdag, når vi møder Aarhus Fremad på Risvangen. ….Vigtigt point mod et hold som nok ender i top 3. Vi skaber et lille hul til BSS og Fuglebakken og et stort hul til Bosporos. Godkendt…

1 – 0 Ude og offside, blind dommer. Æv

2 – 0 Gaveregn fra forsvaret. ÆvBæv

2 – 1 Charley

2 – 2 Joachim (ass Frederik)

Gul kort Eidner

Fidus Frederik