KAMPREFERAT

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Kamp: BSS Sport vs. NB 93

Tid: 16-09-2018 12.00

Sted: Katrinebjergskolen

Startopstilling til højre:

Mikkel, Adib & MP starter på bænken

Første halvleg

Frisparksmål af BSS sport, sejler forbi Marius, som tror den er forbi, dog er den blot placeret meget yderligt og sniger sig ind ved bagerste stang.

0-1 til BSS

Martin får en lang bold og overløber fuldstændig forsvarsspilleren, men brænder friløberen.

Alion laver en vanvidstackling, han saver bogstavelig talt BSS spilleren ned bagfra, men dommeren synes at Jakob er en flot fyr og lader ham slippe med en henstilling! NB sidelinjen griner sagte, da den faktisk var mere rød end gul i vores bog. Jakob slipper heeelt for noget, vildt nok. Første gang længe vi har været så heldige med en dommerkendelse.

Første halvleg byder ikke på det store, NB sidder faktisk på spillet og det munder ud i enkelte skud fra Dahl og Dan, men ikke noget farligt.

Indkast langt nede på NBs banehalvdel, Dahl kaster ind mod Marius, men bolden hopper over og det giver en kæmpe chance til BSS, som ellers har været helt trykket tilbage, og de øger føringen til 0-2. Stor fejl i forsvaret og af målmandsvikaren, desværre.

BSS Sport kan være meget tilfredse med første halvlegs resultat. De har været presset i bund af et veloplagt NB hold, men har fået scoret på et frispark og en stor fejl. Meget ufortjent at NB ikke er foran.

Anden halvleg

Der bliver rokeret rundt på pladserne fra NB. Marius er ikke længere målmand, men det bliver i stedet Jacob Staall der får tjansen, hvilket han gjorde ganske udemærket resten af kampen.

NB sidder stadig på spillet og fortsætter de gode takter. Storm har helt styr på forsvaret og aftalerne virker til at være i orden nu.

Det munder ud i en stor chance til Martin tæt på mål. Den skal bare prikkes ind over stregen, men den bliver sparket ind på målmanden og væk.

Meget af spillet i anden halvleg foregår på midtbanen og NB vinder den kamp, desværre bliver det bare ikke til de helt store chancer og tilskuerne må nøjes med at more sig over at Tobias er ved at falde over de nymalede linjer på banen.

Kampen nærmer sig sin slutning, men Martin får lige en sidste chance, som heller ikke går ind.

Kampen ender 0-2 til BSS Sport, så må fryde sig over dette ufortjente resultat.

Kampens spiller: Storm

Startopstilling