Kampreferat De Fængselstribede vs Dem som sætter folk i fængselsstribet tøj

 

Fredagens kamp mod topholdet FC Jura, var en længe ventet kamp. Sædvanligvis skulle vi samle folk op på de forskellige bodegaer, så der kunne holdes taktik møde, på Kurts Mor. Det foregik som det plejer. Brovent, uciviliseret og ingen hørte efter. Bagefter tog vi i samlet flok bus nr 12 op til Estadio Katrinebjerg, alle kørte selvfølgelig sort, det er klart! Kick off kl 17.30 så vi kunne nå at drikke os fuldstændig i hegnet, inden landskampen.

 

Kampen var sat af, dommer Michael Kunath. FC Jura prøvede at sætte hårdt pres på de fængselsstribet helte fra NB, men det lykkedes ikke. I stedet fik de et rap over tuden da NB fangede dem i en omstilling. God bold frem til Lasse, som smukt glider sig fri i højre side. Et par smarte træk og den stakkels back fra Jura var rundtosset og væk, (det var han så for resten af kampen) super indlæg til Jonas, der modtager klatten på fornemmeste vis, ved bagerste stang, en berøring og en hård inderside afslutning, der kysser overlæggeren og ind. Klasse mål og præcis det vi havde snakket om på Kurts Mor. 1 – 0 og festen var i gang.

FC Jura prøvede desperat at piske en stemning op med latterlige bemærkninger og hårdt spil, men det fandt de hurtigt ud af, det var en sag de ikke kunne vinde. Nu havde Jura spillet op og de fik tilbage af samme skuffe. Og det skal lige bemærkes, at det brød de sig bestemt ikke om og gik i stedet over i ”den forurettet” rolle og begyndte at pive. Ynkeligt, men sandt.

NB blev ved med at spille frisk til, Lasse og Stoif gjorde igen og igen gæk med FC Juras forsvar, godt hjulpet af Jonas og Thaysen. Jura spilled uhyre primitivt med lange bolde bag forsvarskæden, hvilket var fint for det var nemt at afvise og de kom stort set ikke til nogen chancer. NB blev ved med at presse på og var konstant farlige. NB var også uhyggelige farlige på dødbolde og dem havde vi mange af, da Jura spillede hensynsløst.

En af de utallige lange bolde fra Jura, gav endelig bonus, Tonni kommer fint ud til den lange bold og afviser, Jura spilleren får fat i returen og falder flot og elegant lige ud foran feltet. Dommeren som står langt væk kom med en af mange underlige afgørelser, han peger på pletten. Straffe! Under mange protester vedholder han beslutningen… Jura sparker til højre for Tonni, som har læst sparket, men når ikke ned til den. 1 – 1, stik imod spil og chancer og for øvrigt svagt sparket. Efterfølgende var der lidt stilstand, men NB får stille og roligt overtaget igen. Efter et langvarigt pres på Juras banehalvdel og mål, knækkede de igen. Andreas header Jonas fri i feltet, som med en yderside udplacerer keeperen. 2 – 1 Fuldt fortjent foran og med mere retfærdighed havde vi været foran med flere. God 1. halvleg af heltene.

Tepause. Alle var enige om de paragraf ryttere skulle ned med nakken. Vi sad fuldstændig på kampen og de fik ikke et ben til jorden. Vi skulle foresætte, så ville vi kører dem over.

2. halvleg er som 1. De fængselsstribet har styr på begivenhederne og de stakkels jurister. NB producerer masser af chancer. Skarpheden er desværre en mangelvare, måske den var glemt på Kupe?…. Juras højreside, back og midtbane, som i øvrigt begge lignede nogen, som var kommet ud af herre toilettet med hvid væske dryppende fra mundvigen, havde svært ved at styre deres temperament overfor NBs sobre tilskuere. Hønke kom ind på højre midt, det skulle vise sig at være et klogt træk. Han tilspiller sig hurtigt et par store chancer. NB´s hurtige boldomgang gav endnu en gang pote, da Lasse og Stoif flot kombinerede sig igennem Juras  ”tynde forsvar” Stoif spiller uselvisk Hønke fri foran mål, koldt passere han keeperen og 3 – 1.

Herefter synes dommeren endnu en gang det var synd for gæsterne. Langt los igen fra forsvaret til Juras angriber, som står 3 meter offside, helt fuldstændig vanvittigt at dommeren ikke dømmer den, men Jura må have noget på ham.. Reducering til 3 – 2 Samme spiller prøver så senere hen  at filme sig til et straffespark, men svanens død gav ikke afkast. Han slipper på forunderlig vis for et gult kort

Herefter eksploderede kampen. Stoif trækker 3 gule kort i løbet af 15 minutter, 2 af situationerne er forsvareren helt tydeligt sidste mand og det burde have udløst 2 røde kort, men igen er dommeren på deres side… §808 tænker jeg og kunne godt tænke mig at se hans særakt…

NB formår ikke at udnytte det store spillemæssige overtag til flere scoringer, selvom der er flere 100 % chancer. 5 minutters fergie time og det var selvfølgelig frygtet at de ville score på en håbløs chance og totalt ufortjent scorer til 3 – 3 nu hvor NB ikke scorede på deres mange kampe chancer. Det skete retfærdigvis ikke.

3 – 2 sejr over FC Jura som troede de var konger og agerede derefter. Det fandt de ud af, at de ikke var, men de forblev usympatiske små mennesker. Og de skulle fremstå som retfærdighedens krigere? Vor herre bevares.

Dejlig sejr!!!!

Mål: 2 Jonas, 1 Hønke

Assist: 2 Stoif, 1 Andreas

Fidus: Jonas