Kampreferat af DGL2000 vs. Nordbyens stolthed

Skrevet af: Tim

Dato: 05/05-2019

Sted: Tilst idrætsanlæg

Startopstillingen NB 93:

Målmand: Torwart Tim

Forsvar: Mads, Thomas, Böhme, Buch

Midtbane: Fogh, Esben, Christian, Lokum

Angreb: Mikkel, Lange Paul

Bænk NB 93

Dennis Ravn, Koban, Dennis Cordsen

Første halvleg:

NB kommer fint fra land. De leveres et pres, men sidevinden ude på Lars Tyndskids marker i Tilst er gennemtrængende, så alt spillet flyttes til højre på plænen – hvor vi heldigvis ser stærke ud med Mads og Nikolaj ”jeg kører den lige ind med sålen” Fogh, og det er svært at spille poleret bold. Vi prøver dog, og er tæt på af flere omgange med stikninger der lige mangler det sidste.

Stik mod pænere tøj og spillere kommer vi dog bagud. DGL er heldige inde midt på banen, og banen havner ude hos deres højre fløj. Han slår et heldigt indlæg, keeperen går lidt skævt af kuglen, og så står det 1-0 til de forkerte – havde der bare ikke været den sidevind.

Resten af halvlegen er ikke videre opsigtsvækkende, hvor Lasse ”Lungi” Lund på sidelinjen klart bruger de sidste minutter på at lave taktiske ændringer og prøve ting af, der skal implementeres til anden halvleg.

Anden halvleg:

Pausesnakken er god, og spillerne virker til at hygge sig. Alt er i den skønneste orden, udover vi selvfølgelig er bagud. Vi kommer dog i gang med halvlegen, og igen er vi med initiativ. Vi bruger og bruger, puster og puster, men farlige bliver vi aldrig helt – og det på trods af modstandermålmænd som fylder trøjen godt ud, og som formodes ikke ville kunne rejse sig selv, hvis han væltede.

I den anden ende leger vi med ilden. Vinden spiller os et puds, og den virker købt som en dommer til søndagens New Firm. Det giver anledning til MANGE friløbere til DGL, men selvom keeperen ikke imponerer synderligt, forbliver stillingen 1-0 indtil der er spillet 75min.

Det er så her dagens cheftræner smider trumfkortet alle har ventet på. Ind med Koban på toppen, og så skal der ellers høvles mål ind. Første aktion går også fint, vi spiller op gennem midten af banen, og da bolden så stikkes til vores nye, målfarlige angriber, vælger han at ”tæmme” den med brystet – resultatet bliver at bolden forsvinder 15-20m væk. Og det vidste sig, at det var nok vores chance. Lige efter scorer modstanderne til 2-0, i en situation hvor målmanden skulle have haft en større støvle – hold kæft et lortemål.

Slutteligt har Koban endnu to fine muligheder, hvor han først får snydt sig til en kæmpe mulighed gennem en stor offside, men fra 12-15 meter brager han bolden lige så mange meter over mål. Senere sender han en afslutningen til indkast – han skulle nok have varmet mere op inden han kom ind.

Slutresultat:

2-0 til DGL.

Tilskuertal:

Godt 15 stykker.

Kampens spiller hos NB 93:

Torwart Tim. Det lugter af fusk.

Næste kamp:

Mod ukendt modstander omkring 19/5.

Startopstilling mod DGL 2000