Kampreferat af Dynamo Petrobras – NB 93

Skrevet af: Böhme

Dato: 21. april 2019

Sted: Rosenvangskolen

Startopstillingen NB 93:

Målmand: Thomas ’jeg er lige blevet 28 år’ Rasmussen

Forsvar: Mads, Marco, Martin, Dennis

Midtbane: Adip, Seb, Böhme, Abdi

Angreb: Stello, Toke

Bænk NB 93

Simon, Vince, Koban

Første halvleg:

Klasse optakt: Dynamo havde ikke kunnet finde ud af at få en nøgle til Rosenvangsskolen som er deres fucking hjemmebane!!!! OG de vidste jo ikke lige hvor man kunne få noget vand selvom det var 1000 grader varmt her midt på årets hidtil mest solrige og vindstille dag! Heldigvis var Sebber godt til at spørge en lokal græsslå-mand om han kunne hjælpe og han fyldte vores dunke. Ingen grund til at fortælle Dynamo den slags, de var gået i den lokale kiosk for at købe vand til alle…….

Dommeren var der så intet syn af de klokken blev 14 og det var kampstart. Man må formode at han var til påskefrokost eller ikke blevet ædru nok til at køre ud for at dømme. I al fald måtte vi hurtigt skride til handling og det blev Jan ’Milton’ Kehlet der dømte opgøret (kæmpe tak til Jan for indsatsen!). ’Hadets’ opgør, Dynamo har eksisteret i måske 20 år, så en slags lillebror til NB93…

Vi får kampen i gang og der er god gang i sagerne, begge hold spiller mildt sagt ikke bedst, men tilfældigheder er der mange af så det er spændende (og fucking hårdt i den varme på en knastør udebane)! NB kommer frem til nogle lidt tilfældige ting, men til sidst får vi faktisk etableret noget som ender hos Stello oppe i Dynamos felt. Stello tager et træk, et mere, og så tre-fire træk mere, og selvom han er ved at vælte flere gange bliver han mirakuløst stående på benene! Men ved træk nummer 11 eller noget i den stil kommer der en meget nærgående fod fra en Dynamo forsvarer og så laver Stello en klasse ’Svanens Død’ optræden og ryger til jorden! Alle kigger på dommeren, og dommeren peger på pletten!!! Straffe til Nordbyens drenge. Efter lidt frem og tilbage snak, bliver det Stello der selv tager bolden til pletten og hamrer den stensikkert ind til 1-0 føringen!!!!

Resten af halvlegen var ikke noget at råbe højt om. Dog skal det siges at Dynamo nogle mål. Det ene var ret godt spillet igennem. Det andet var en klokkeklar offside hvor Dynamo angriber kommer ind bag vores forsvar og har alt for meget tid til at udplacere Thomas. Helt skandaløst, idet NB lige var blevet snydt for et klart frispark til Abdi i den anden ende…. Store protester men ikke noget at gøre. 1-2 ved pausen.

Anden halvleg:

Vi kommer ud med nyt mod til anden halvleg. Men det er ikke til at sætte meget godt sammen. Begge hold er ved at være ret trætte i varmen. Bolden bliver sparket ud en hel del, og da banen er på en høj uden hegn bruger der en del tid på at hente bolden, gode pauser…. NB prøver at sætte nogle chancer sammen. Og dagens nye mand på toppen, Koban ’N’Doye’ Vettivel, prøver at stresse Dynamos forsvar med nogen succes nu og da. I den anden ende får vi desværre endnu et mål imod os, et uheldigt selvmål af Dennis, han kunne intet gøre for at undgå det. 1-3 og nu var gode dyr rådne. NB prøver at få noget pres og der kommer lidt chancer til Toke og noget til Thomas ’28 år’ Rasmussen som er hoppet fra målet op i fronten. Simon gør god figur ved indskiftning og giver noget energi. Men desværre er det ikke NB men Dynamo der har bolden i rusen endnu engang. Men denne gang bliver det helt korrekt annulleret for frispark på Martin som nu vores målmand. Han kommer heroisk ud i et indlæg, først på bolden får han den bokset væk, men får så en Dynamo mand lige i pæren! Meget ubehageligt, og Dynamo synes de skulle sparke den i mål selvom vi havde målmand i græsset. Yderst usportsligt!

Ikke meget mere at sige om 2. halvleg. Der var fight, men desværre ikke nok spil til at skabe de 2-3 chancer mere der skulle til at få et par mål. Vi tager dem næste gang boys!!!!

Slutresultat: 3-1 (skandale!)

Tilskuertal: 4 ludere og et par lommetyve

Kampens spiller hos NB 93: Marco (klasse i midterforsvaret)

Næste kamp: Harlev IK-NB 93, lørdag 27. april kl. 13.