Kort resumé af kampen mod Fuglebakken KFUM Århus (2)

Tirsdag d. 4 september kl 18:00 – Katrinebjergskolen

Startopstilling til højre:

Lars “Lokum” Kirkeby, “Abdi” & Mads R starter på bænken

NB 93 vinder kampen med 4-2 over Fuglebakken KFUM Århus (2)

KAMPREFERAT

Skrevet af Tim G. Andersen

Referat mod Fuglebakken/Viborg fraflytters

Sæsonens fjerde kamp er hjemme mod et lukket hold i Fuglebakken, gad vide om de egentligt har rigtige hold i den klub? Mose og E kender hele banden, det skulle være et godt hold med folk der har spillet division og DS.

Det er som om, at den viden sætter sig i os, og optakten er præget af ”mismod” og forventningen om at få en snitter. Vi går dog på banen og viser STOR kampgejst, og efter flotte kombinationer, scorer vi til 1-0 efter 3 min. Da der er spillet 15 min. har midteraksen allerede lavet 6-8 frispark, og nordbyens helte er stemplet ind. Det huer ikke drengene fra Viborg, men det er her Katrinebjerg og serie 3.

Efter 20 min. kommer de fængselsstribede også foran 2-0. Et hjørnespark bliver slået til bagerste stang, og her vrister Tim sig fri af en markering og sætter hovedet på. Op i nettaget og så er 2-0 føringen. Der går dog ikke længe, så får selvsamme Tim et tyndt gult kort midt på banen. Det er ellers hans første frispark, men dommeren ser en hård forseelse – Tim er overraskende nok ikke enig.

En mand i undertal har vi det svært, og drengene fra Midtjylland får også scoret i den periode. Vi kommer dog foran 3-1 kort før pausen, da endnu et hjørnespark resulterer i mål. Bolden flyver rundt mellem målmænd og tamme forsøg på clearinger, og så kan T-Rex til sidst sætte kuglen ind.

En pauseføring på 3-1 bliver udbygget til 4-1 efter en times tid. Thomas Rasmussen sender først et langt indkast en smule for kort, velsagtens med vilje for at lokke modstanderne lidt frem, og da han får chancen for at kaste endnu et med det samme, kaster han den helt til bagstolpen. Her dukker Thusanth op, og gør det til 4-1. Oldemor Olga havde scoret på den, så meget plads var der helt inde på stregen.

Herefter følger en lille halv times chancehav til Fuglebakken, hvor bolden bare ikke vil ind. Sander disker op med flere flotte redninger, men vi bliver også reddet af en uskarp dag foran kassen. Det bliver dog 2-4 kort før tid, da dagens ottende største chance bliver omsat.

Det ender dog med en 4-2 sejr over et rigtig godt hold, som forventes at ende i toppen af rækken.

NB 93 målscorere:

Tim Andersen, Rex X2 & Thusanth Vettivel

NB 93 assists:

Thomas Rasmussen, Lasse Lund & Thusanth x2

Kampens spiller:

Christian “Mose” Mosegaard Jensen

Startopstilling