fuglebakken – nb 93

Solen stod højt og bagede ned over Fuglebakkens baner. Et flot græstæppe, der dog var lidt langhåret, men fine forhold. Et par enkelte ændringer fra skuffelsen mod BSS. Tønne, Charley, Jesper og JJ var erstattet med, Jeppe, Damir, Thaysen og Ceni. Ceni tilbage på kassen efter flere år på sidelinjen….. Fuglebakken havde haft en pæn stime og fået et par gode resultater siden vi mødte dem sidst. Lasse blev prøvet i midterforsvaret sammen med Andreas.

Kampen starter stille og roligt, det var tydeligt holdene skulle se hinanden an. Nb´s første chance tilfaldt Stoif efter en sukkerball fra Simmel. Stoif helt alene med 2 forsvarer, kommer væk fra markeringen, men en forkølet afslutning. Fuglebakken svarede efterfølgende igen med et hjørnespark Ceni går fejl af, men Lucke header den væk på stregen. Så åbnede kampen ellers op…. Fuglebakken kommer foran 1 – 0, de kommer fri i venstre side i en klokkeklar offside, minimum en meter, NB venter på den bliver dømt, men den blinde dommers fløjte er meget meget tavs, den gratis chance bliver som nævnt udnyttet. Træls at være bagud 1 -0….
Fuglebakken pressede efterfølgende på, men et miks af Ceni´s kølighed og Fuglebakkens uduelighed bevirkede de kun kunne ramme stolpen og overlæggeren. I stedet omstilling til de flotte, veltrimmet, velfriseret og nydelige NBér. Hønke sendt af sted på højre flanken, han slider sig fri af sin oppasser, højt indlæg til Stoif, som med et velplaceret hovedstød lige midt i handskerne  og mellem benene på keeperne scorer sikkert. Godt set af Stoif , det eneste sted der var plads var lige der….. 1 – 1 og NB var tilbage i kampen

Herefter gik det vanvittigt stærkt… Frispark til NB ca. på midten af banen. Lasse ser Mås har plads og med en sukkerball sætter han spillet i gang. Mås glider af de mange tacklinger og kommer til baglinjen. Her ser han stoif er fri, som flot vipper den videre til Hønke som iskoldt udplacere keeperen. 2- 1 til de gode.
Fuglebakken kommer fri i vores højre side, Lasse ser ud til at have styr på situationen, men overvurdere sin muskeløse masse, Fugle angriberen snupper bolden, aflevering indover, Ceni stormer frem, Fugle angriber nr. 2 dribler udenom og har frit mål at afslutte på. Andreas kommer med et fantastik tilbagekøb og redder på stregen.
Fuglebakken var rystende usikker i bagrummet og NB udnyttede det til fulde. Lucke header en bold videre til Hønke, som sender Stoif i dybden og scorer sikkert til 3 – 1. Så blev det desværre tid til den obligatoriske blunder, Fuglene får lov til at vade igennem midten, både forsvar og midtbane og alene med Ceni som er prisgivet. 3 – 2. Typisk NB at tage en blunder….
Heldigvis vågnede heltene op igen efter den lille blunder. Thaysen slider sig fri i en omstilling, han har set at Hønke er helt blank i feltet, en god aflevering og iskold afsluttet og fortjent 4 – 2.
Lcuke var ved at vågne op til dåd, midt på Fuglebæ´s bane, bruger han sit korpus på fornemste vis, 4 mand på ryggen kommer han ind i feltet, hvor en Fuglefrø forsvar har fået nok af magtdemonstrationen, og fælder ham bagfra og klart bagerste mand. Straffe og vi ventede spændt på farven af kortet… Endnu en gang vist dommeren sig som en fugle elsker, da intet kort blev vist… Stoif udplacere den stakkels fugleunge i målet. 5 – 2
Frederik vil også være med i showet. Flot kommer han fri i højre side, snyder 3 mand på vejen, fra en spids vinkel og med store skyklapper på, afslutter han lige på keepern, Stoif og specielt Mås var helt blanke i feltet.

Tepause. Snakkede om det var en god halvleg, men der var langt vej endnu. Vi skulle stoppe deres op ned op spil på kanterne. Sidste 45 minutter skulle være af samme karakter som de første 45 minutter, kampen var slet ikke afgjort endnu og “Fugebakken” ville komme med alt hvad de havde.

2. halvleg i gang. Fuglebakken prøvede at presse på. NB stod fint og det så ok ud, der var styr på det. Kampen bølgede frem og tilbage, NB lurede på kontra, Fuglebakken pressede på for en scoring. Det sidste skete desværre. En høj bold i feltet, et passivt forsvar og reducering til 5 – 3.
Joachim har et kvalificeret frisparks forsøg, men ikke yderligt nok. Lucke havde haft et par kontroverser med Fuglebæ´s nr 6 (vist nok), Lucke kommer til at hægte ham, dommeren må have set i Fugle perspektiv for han giver det gule kort… Rystende kendelse specielt set i lyset de havde sluppet  uhyre billigt ved straffesparket. En mand i undertal og NB blev bombarderet med lange høje bolde, men heroisk rider de fængselsstribet stormen af.
NB fuldtaliige igen og klar til mere fight. Thaysen prøver at komme fri i venstre side, men bliver slagtet. Enn ung Fugleunge havde åbenbart fået nok af at blive tørret igen og igen. Han valgte så at smadre Thaysen i lårhøjde. Hønke” comes to the rescue” og i kampens hede kalder Fugleungen et svin.. Dommeren giver helt korrekt det røde kort til Fuglebæen, og kalder Hønke til samtale. Hvor efter han gudhjælpemig også viser det røde kort til Hønke… Rystende!!
10 mod 10 resten af kampen, men NB var bedst.Stoif sender en bold ind til Lucke, desværre lidt for lang og nærmest umulig at arbejde med, Lucke er ligeglad, på bagerste stolpe vipper han med ryggen til mål og modstander bolden over den blafrende fugleforsvare og sender læderet i i modsatte hjørne. Klasse mål. 6 – 3.
NB var ikke færdige, men det var Fuglebakken. Joachim kommer flot afsted over kanten, knaldhårdt indlæg, Fuglebakkens svar på For Lækker til Love, prøver ihærdigt at cleare bolden, men banker den i eget net. 7 – 3

Super kamp og en vigtig sejr. Alle præsterede og arbejdede benhårdt. Ceni tilbage på banen, en fornøjelse. Lasse tog opgaven i forsvaret uhyre seriøst og spillede en brandkamp. Lucke er ustoppelig. Stoif og Hønke er tilbage som den farlige duo… Og som nævnt lige før ALLE på holdet præsterede!!! Mange hools på lægterne, tak til jer, det hjælper altid med opbakning.. 🙂

Mål: Stoif 3, Hønke 2, Lucke 1
Ass: Hønke 2, Stoif 2, Thaysen 1

Gult kort: Lucke
Rødt kort: Hønke

MoM: Lasse

Evt stavefejl rettes senere…