Gennemgang af oktober 2018

Læs hvordan det er gået med NB 93 i oktober måned

Gennemgang af oktober måned i NB 93

Klubben

Drengene var blevet inviteret op på Trøjborg af sponsor Ulf for at hjælpe med nogle småting. Vi står altid til rådighed for at skabe et bedre forhold mellem klub og sponsor. Det endte med at være en rigtig hyggelig dag, selvom nogle af gutterne havde ondt i ryggen dagen efter.

En af torsdagstræningerne blev aflyst og det udnyttede vi til fulde. Tim sørgede for at booke borde til en internetcafé og her blev der gamet CS:GO til den store guldmedalje. Det er ikke kun på fodboldbanen at Rex bomber løs. Han er også en ganske habil gamer. Dejligt med lidt “moderne teambuilding”.

Bloody Saturday! D. 20 oktober havde andetholdet sæsonafslutning mod BSS Sport og førsteholdet skulle inden da mule FC Rangers. Det betyder som altid fremragende stemning på sidelinjen og øl i klubben. Endnu en gang dukkede mange fra den gamle garde op og udgav lektioner i dart og pool. Vi håber at kampprogrammet næste sæson giver ligeså mange muligheder for aktivitet i klubben!

Førsteholdet

Førsteholdet havde fire kampe på programmet i oktober måned. Her kunne drengene cementerer en andenplads fra september og faktisk stadig kandidere til førstepladsen og oprykning. Det krævede at Aarhus Juniors dummede sig og Nordbyens bedste vandt alle deres kampe.

Silkeborg KFUM

Vi indledte måneden mod Silkeborg KFUM, som vi mødte i sæsonen allerførste kamp. Her tabte vi på udebane 0-1, men der var mange nye med og vi tænkte at vi blot skulle samspilles. Desværre tabte vi igen med 2-3 på hjemmebane.

Fuglebakken & Rangers (læs kampreferat her)

Her er der tale om to hold som vi var overbevidste om at vi kunne slå. Det gjorde vi også. Vi fik taget revanche mod Rangers, som vandt sidste opgør noget ufortjent. Fuglebakken fik en gentagelse af sidste kamp. Vi slog Fuglebakken med 1-3 på udebane og håndterede Rangers hjemme med resultatet 2-1.

Aarhus Juniors

Her er puljen absolutte favorit. De har slået os før og har gjort det godt igennem hele sæsonen. De havde dog vist svaghedstegn imod Fuglebakken, som vi havde slået, så der var måske en mulighed for revanche på Skjoldhøjskolen. Desværre forløb det helt anderledes. Drengene kunne slet ikke finde sig selv og motivationen for at slå puljen etter virkede allerede væk fra start af. Vi fik en gevaldig røvhul og taber 8-2. Mads Haagensen, vores venstre back i kampen, scorede dog et spektakulært mål i kampen.

Andetholdet

Andetholdet har haft en stram en sæson. Det var der ingen der lagde skjul på, men følelsen af at skulle hente sin første sejr i oktober virkede dog stærk. Serie 5 holdet havde ligeledes fire kampe i oktober, heriblandt også den sidste.

Fuglebakken

Andetholdet havde ligesom førsteholdet fornøjelsen af Fuglebakken i deres pujle. Første kamp var blevet tabt 1-2 og drengene syntes at der var plads til forbedring. Det skete imidlertid ikke, og vi måtte se os slået med samme cifre i returkampen.

KAF (læs kampreferat her)

Her var der tale om plads til forbedring. De to hold har begge et godt forhold til området Katrinebjerg, så en lille lokal derby var der tale om. Sidste kamp endte med 0-8 til KAF. Dette var sæsonen største snitter og gutterne var klar til at vise at det fandme skulle være løgn. En mandfolkeindsats blev leveret og Martin Frederiksmose fik endelig prikket hul på bylden med sin første scoring. MP scorede desuden et rigtig flot mål, som han stadig taler om i dag.

Silkeborg United (læs kampreferat her)

Her kan der skrives en lille roman om den lille klub fra Søhøjlandet. Sidste kamp endte med drama. Der blev langet to røde kort ud og NB 93 blev helt uberettiget indberettet af Silkeborg. Derfor var der god tænding på til denne kamp, hvor drengene fra Nordbyen var klar på revanche. Og det lykkedes! NB får scoret, men så gik lyset ud på stadion, selvom der står 0-1 til NB 93, så klager Silkeborg og kampen ender med at skal spilles om i midten af november. Man kan snakke om dårlig stil og lignende, men det lader vi være med.

BSS Sport (læs kampreferat her)

Der blev ledt dybt efter kræfterne i den her kamp, hvor der også skulle hentes en revanche. Vi var også meget tæt på, men et målmandsdrop og skader forhindrede NB 93 i at hente point her. Kampen endte 2-3 til BSS og sæsonen for andetholdet var nu slut. En helt fin præstation at slutte af på.