Kampreferat af Harlev IK – NB 93

Skrevet af: Böhme

Dato: 27. april 2019

Sted: Næshøjskolen, Harlev IKs baner.

Startopstillingen NB 93:

Målmand: Sune ’baggårds-pumaen’ Friis Christensen

Forsvar: Mads T., Jakob V., Thomas M., Nikolaj Buch

Midtbane: Adip, Seb, Böhme, Laigaard

Angreb: Abdi, Toke

Bænk NB 93

Mads F., Chris, Nørre

Første halvleg:

Denne gang kom der faktisk en dommer til serie 6 kampen! Det var en kort type med et herligt moustache som gerne ville bestemme, og det gjorde han så noget af tiden. Han fik delt et par gule ud…

NB kommer god ud og dominerer. Harlev IK er en flok meget unge gutter, nogen af dem kan næppe have været myndige…. Og de var til at presse så det gjorde vi. Seb satte sig i respekt på midten, Toke og Adbi kørte rundt med dem i front, mens Adip og vores midtstoppere kørte stilen op gennem midten. På kanterne var det Laigaard på højre og Böhme på venstre der gjorde livet surt for Harlev!

Det trak op til mål flere gange, men Toke var rigtig flink ved vores modstandere og da han fik en chance alene mod målmanden valgte han ikke at sparke den ind men nærmere en slags tilbagelægning op i hænderne på keeperen. Stor fair play gestus af Toke!

Dog skulle de ikke blive ved at gå for Harlev. Efter et kikset udspark/clearing fra Harlev forsvaret får NB spillet Toke fri, målmand kommer ud, Toke tager trækket og bliver savet midt over! MEN hov, der kommer Böhme i hjørnet af feltet og sparker den løse bold stensikkert ind, 1-0 til NB!!!!!

MEN nej, manden med fløjten vil have mere ’aktion’ på situationen og synes at der ikke er fordel men straffespark til drengene! Böhme protesterer, men til ingen nytte. Det går derefter op for Böhme at han I sin travlhed med at finde en opstilling og få alt med ud til kamp, er kommet til at love målmand Sune at han sparker straffe….. Da deres målmand lige har fået gult er det dog en markspiller med en pæn stor dunk der kommer på kassen og Sune kan således sparke ganske uhindret ind i rusen lige i midten, så 1-0 til os!!!!

Forsvaret løser alle opgaver og Sune i målet skal sådan set blot koncentrere sig om at sparke ud og sparke målspark. Den eneste gang Harlev får lavet noget er fordi NB giver et hjørnespark væk, og det blev ikke farligt. Stærk dernede drenge!

Anden halvleg:

Lidt udskiftninger i pausen betyder at Nordbyens drenge starter med Böhme på venstre back og Nørre på højre back. På trods af at Jakob og Thomas i midten af forsvaret nok er cirka 20 år hver, så må dette være højeste gennemsnitsalder for en NB back-kæde i mange år! Klasse fornægter sig ikke!

Anden halvleg er noget mere rodet end første, og en del udskiftninger betyder at vi skal justere lidt. Det leder desværre til at Harlev får bedre fat i en kamp hvor NB burde have ført 3-0 i starten af anden halvleg.

Midt i en ellers god periode for Harlev er det så Toke som tager sagen i egen hånd og scorede et klasse mål i ægte Toke-stil, løb fra alt og alle og spark den i kassen! 2-0 til drengene. Så burde man vel holde den hjem.

Sagen er bare lige at Tom ’Smutti’ Duddi på linjen gerne vil skifte meget ud, så vi skaber lidt forvirring for os selv. Da han så pludselig skifter formand Böh-mand ud er der ved at blive optøjer på linjen! Der kommer helt sikkert et efterspil på den der til førstkommende bestyrelsesmøde!

Heldigvis er det som Harlev faktisk får sat sammen af spil noget som enten forsvaret får bikset væk eller som vores ’puma’ af en keeper får taget sig af. Sune har nogle klasse redninger i anden halvleg. En viftes på stolpen som ellers ser ud til at gå ind, en på overlægger, og et forsøg på tunnel på Sune bliver til en fodparade fulgt op af en glidende tackling clearing fra dagens keeper! Klasse af Sune i kassen, godt vi ikke havde ham i marken!

Dommeren ville også lege med i anden halvleg. Blandt andet synes han ikke at, varmen til trods midt på en af årets hidtil varmeste dage, at vi skulle have vandpause. Dernæst giver han Harlev et gult kort efter en duel mellem en af deres og Laigaard hvor begge har godt fat. Der er frispark til Laigaard, men der er ikke gult i senior fodbold. Det indser dommeren lidt senere hvor han så synes han skal kompensere ved at give Seb gult for at ramme en mand på foden hvor det er helt umuligt for Seb at undgå det. Efter en ellers rigtigt god kamp fra Seb må han se sine argumenter afvist af dagens ’Führer’ med fløjte så vi er 10 mand til slut.

Men bare rolig! Den bliver kørt hjem i stil, clean sheet og 2-0 til NB!

Slutresultat: 0-2 (sådan!)

Tilskuertal: 8 ludere og adskillige lommetyve

Kampens spiller hos NB 93: Jakob Vestbjerg (klasse i midterforsvaret)

Næste kamp: NB 93-DGL 2000, søndag 5. maj kl. 13.