Sommeren er over NB 93 – tid til en update

Efter en spændende forårssæson, hvor 1. holdet var millimeter fra at rykke op i serie, og 2.holdet var millimeter fra at rykke ned i serie 6 kan vi holde en velfortjent sommerpause i NB 93.

Trænerupdate
Det blev også sommeren, hvor Henrik “Hønke” Andersen valgte at stoppe som 1.holdstræner og dedikere sin tid til sin lille nye datter. Stort tillykke til Hønke og tak for indsatsen.

Med Hønkes afgang har klubben for første gang i mange år formået at hente en stærk trænerprofil ind UDE FRA. Fra efterårssæsonen tiltræder Hüseyin Özkan således som træner for NB 93’s førstehold.

2. holdet vil fortsat blive styret af Nørre, som vi ligeledes satser på skal deltage i trænerkursus inden for nær fremtid.

SOMMERBOLD
Hen over sommeren afholder vi naturligvis SOMMERBOLD for de der trænger til at trille lidt med kuglen. Det foregår hver onsdag klokken 19.00 på den lille bane ved Reykjaviksgade. Tilmelding foregår på Facebook.

Opstart
Efterårssæsonens første kampe ligger i begyndelsen af august, så I kan roligt holde jer i form hen over sommeren.

/Bestyrelsen

Så er sæsonen igang

Forårssæsonen blev sparket fornuftigt i gang lørdag d. 7. februar, og vi kører nu på med to ugentlige træninger.

Tiderne er:

Mandag klokken 20.00 omklædt – HUSK løbesko

Torsdag klokken 20.00 omklædt – HUSK løbesko

Vi spiller på Katrinebjergskolen.

Nye medlemmer søges!

NB93 - Foråret 2015!

Nye medlemmer søges!

NB93 efteråret  2014 web

Træning er begyndt!

Efterårssæsonen er startet!

Træning tirsdag og torsdag klokken 18!

Tak for en god sommerfest, gutter!

Så fik vi overstået sommerfesten i den netop overståede weekend. Vejret holdt, lækker sommerbold, masser af gode mennesker, sprød gris på grill og lækker fodbold på storskærm.

Det gør vi sgu igen snart!

Der er et par nye billeder i arkivet.

 

fuglebakken – nb 93

Solen stod højt og bagede ned over Fuglebakkens baner. Et flot græstæppe, der dog var lidt langhåret, men fine forhold. Et par enkelte ændringer fra skuffelsen mod BSS. Tønne, Charley, Jesper og JJ var erstattet med, Jeppe, Damir, Thaysen og Ceni. Ceni tilbage på kassen efter flere år på sidelinjen….. Fuglebakken havde haft en pæn stime og fået et par gode resultater siden vi mødte dem sidst. Lasse blev prøvet i midterforsvaret sammen med Andreas.

Kampen starter stille og roligt, det var tydeligt holdene skulle se hinanden an. Nb´s første chance tilfaldt Stoif efter en sukkerball fra Simmel. Stoif helt alene med 2 forsvarer, kommer væk fra markeringen, men en forkølet afslutning. Fuglebakken svarede efterfølgende igen med et hjørnespark Ceni går fejl af, men Lucke header den væk på stregen. Så åbnede kampen ellers op…. Fuglebakken kommer foran 1 – 0, de kommer fri i venstre side i en klokkeklar offside, minimum en meter, NB venter på den bliver dømt, men den blinde dommers fløjte er meget meget tavs, den gratis chance bliver som nævnt udnyttet. Træls at være bagud 1 -0….
Fuglebakken pressede efterfølgende på, men et miks af Ceni´s kølighed og Fuglebakkens uduelighed bevirkede de kun kunne ramme stolpen og overlæggeren. I stedet omstilling til de flotte, veltrimmet, velfriseret og nydelige NBér. Hønke sendt af sted på højre flanken, han slider sig fri af sin oppasser, højt indlæg til Stoif, som med et velplaceret hovedstød lige midt i handskerne  og mellem benene på keeperne scorer sikkert. Godt set af Stoif , det eneste sted der var plads var lige der….. 1 – 1 og NB var tilbage i kampen

Herefter gik det vanvittigt stærkt… Frispark til NB ca. på midten af banen. Lasse ser Mås har plads og med en sukkerball sætter han spillet i gang. Mås glider af de mange tacklinger og kommer til baglinjen. Her ser han stoif er fri, som flot vipper den videre til Hønke som iskoldt udplacere keeperen. 2- 1 til de gode.
Fuglebakken kommer fri i vores højre side, Lasse ser ud til at have styr på situationen, men overvurdere sin muskeløse masse, Fugle angriberen snupper bolden, aflevering indover, Ceni stormer frem, Fugle angriber nr. 2 dribler udenom og har frit mål at afslutte på. Andreas kommer med et fantastik tilbagekøb og redder på stregen.
Fuglebakken var rystende usikker i bagrummet og NB udnyttede det til fulde. Lucke header en bold videre til Hønke, som sender Stoif i dybden og scorer sikkert til 3 – 1. Så blev det desværre tid til den obligatoriske blunder, Fuglene får lov til at vade igennem midten, både forsvar og midtbane og alene med Ceni som er prisgivet. 3 – 2. Typisk NB at tage en blunder….
Heldigvis vågnede heltene op igen efter den lille blunder. Thaysen slider sig fri i en omstilling, han har set at Hønke er helt blank i feltet, en god aflevering og iskold afsluttet og fortjent 4 – 2.
Lcuke var ved at vågne op til dåd, midt på Fuglebæ´s bane, bruger han sit korpus på fornemste vis, 4 mand på ryggen kommer han ind i feltet, hvor en Fuglefrø forsvar har fået nok af magtdemonstrationen, og fælder ham bagfra og klart bagerste mand. Straffe og vi ventede spændt på farven af kortet… Endnu en gang vist dommeren sig som en fugle elsker, da intet kort blev vist… Stoif udplacere den stakkels fugleunge i målet. 5 – 2
Frederik vil også være med i showet. Flot kommer han fri i højre side, snyder 3 mand på vejen, fra en spids vinkel og med store skyklapper på, afslutter han lige på keepern, Stoif og specielt Mås var helt blanke i feltet.

Tepause. Snakkede om det var en god halvleg, men der var langt vej endnu. Vi skulle stoppe deres op ned op spil på kanterne. Sidste 45 minutter skulle være af samme karakter som de første 45 minutter, kampen var slet ikke afgjort endnu og “Fugebakken” ville komme med alt hvad de havde.

2. halvleg i gang. Fuglebakken prøvede at presse på. NB stod fint og det så ok ud, der var styr på det. Kampen bølgede frem og tilbage, NB lurede på kontra, Fuglebakken pressede på for en scoring. Det sidste skete desværre. En høj bold i feltet, et passivt forsvar og reducering til 5 – 3.
Joachim har et kvalificeret frisparks forsøg, men ikke yderligt nok. Lucke havde haft et par kontroverser med Fuglebæ´s nr 6 (vist nok), Lucke kommer til at hægte ham, dommeren må have set i Fugle perspektiv for han giver det gule kort… Rystende kendelse specielt set i lyset de havde sluppet  uhyre billigt ved straffesparket. En mand i undertal og NB blev bombarderet med lange høje bolde, men heroisk rider de fængselsstribet stormen af.
NB fuldtaliige igen og klar til mere fight. Thaysen prøver at komme fri i venstre side, men bliver slagtet. Enn ung Fugleunge havde åbenbart fået nok af at blive tørret igen og igen. Han valgte så at smadre Thaysen i lårhøjde. Hønke” comes to the rescue” og i kampens hede kalder Fugleungen et svin.. Dommeren giver helt korrekt det røde kort til Fuglebæen, og kalder Hønke til samtale. Hvor efter han gudhjælpemig også viser det røde kort til Hønke… Rystende!!
10 mod 10 resten af kampen, men NB var bedst.Stoif sender en bold ind til Lucke, desværre lidt for lang og nærmest umulig at arbejde med, Lucke er ligeglad, på bagerste stolpe vipper han med ryggen til mål og modstander bolden over den blafrende fugleforsvare og sender læderet i i modsatte hjørne. Klasse mål. 6 – 3.
NB var ikke færdige, men det var Fuglebakken. Joachim kommer flot afsted over kanten, knaldhårdt indlæg, Fuglebakkens svar på For Lækker til Love, prøver ihærdigt at cleare bolden, men banker den i eget net. 7 – 3

Super kamp og en vigtig sejr. Alle præsterede og arbejdede benhårdt. Ceni tilbage på banen, en fornøjelse. Lasse tog opgaven i forsvaret uhyre seriøst og spillede en brandkamp. Lucke er ustoppelig. Stoif og Hønke er tilbage som den farlige duo… Og som nævnt lige før ALLE på holdet præsterede!!! Mange hools på lægterne, tak til jer, det hjælper altid med opbakning.. 🙂

Mål: Stoif 3, Hønke 2, Lucke 1
Ass: Hønke 2, Stoif 2, Thaysen 1

Gult kort: Lucke
Rødt kort: Hønke

MoM: Lasse

Evt stavefejl rettes senere…

NB93 “Old Boys” – MidtVask

Høj sol over Aarhus firma sport og NB´s rigtige 1.hold skulle spille sæsonens første kamp.

Til kampen havde den hvide klapperslange aka Søjberg udtaget et utrolig stærkt hold.

Anders Ceni, Peter P, Viking, Jesper Thy, Storm, Bill, Tu, Thomas Thorninger og Munken.

Kampen startede meget nervøst og spillerne virkede en anelse nervøs, især Peter P som var vendt tilbage efter en uhyggelig knæskade og præsterede flere afleveringer direkte i MidtVask fødder, hvilke resulterede i en 0-1 scoring. Men NB´s helte lod sig ikke slå ud, hvert fald ikke før der var spillet 5min mere hvor Peter Pålæg igen agere utroligt passivt og giver endnu en 100 % chance væk og BOM 0-2!! Ceni som startede på mål og udstrålende en utrolig kamp gejst og vilje fra start, var ved at gå ud af sit gode skind. Kunne det virkelig være rigtig, at NB skulle sejle to mål væk. Svaret var åbenbart JA.

Efter 0-2 scoringen fik NB bedre fat og en hårdt arbejdende Jens “Kina” Tu tog endelig noget ansvar på midtbanen, hvilket gav NB mere spil og flere chancer. Desværre var Søjberg utrolig uskarp og brændte op til 4 oplagte chancer. Men lige pludselig sender banens absolutte ringeste spiller Peter P, et genialt indlæg i hovedet på en frem brusende Storm som pander bolden ind til 1-2. Nu begyndte det, at ligne noget og NB ejede kampen, men fik stadigvæk for lidt ud af det. Tu som lignede en, der lige havde taget opvasken inden kampen, spillede en rigtig flot kamp og havde den rette indstilling ville det anderledes. 2min før pause sender han et millimeter præcist indlæg i hovedet på NB’s hurtige kantspiller Storm, som endnu engang sender læderet i nettet til 2-2!!

I pausen var alle enige om, at vi skulle have mere gejst, dynamik og flow i spillet, så Søjberg kom på mål og Ceni kom på top. Søjberg havde spillet grotesk i 1.halvleg!

Det skulle hurtig vise sig, at være et genialt træk. Alt spillet foregik nu på MidtVask’s bane halvdel og NB lagde et højt pres, takke være Ceni som løb solen sort og hurtig stod der 3-2 til heltene, da Ceni fremtvinger et selvmål. Et rigtig energi mål.  Nu var det angreb på angreb og det var bare et spørgsmål om, hvor meget NB ville vinde med. Kampen måske smukkeste angreb bliver sat op af Jesper Thy, som sender Ceni af sted på venstrekanten, hvor han fikst sætter en mand og går mod baglinje, han kiggede hurtigt op og sender et skråt indlæg direkte i fødderne på Bill, som sikkert kanonere bolden i mål til 4-2. MidtVask som var en flok humørsyge spillere begyndte, at skændes indbyrdes og havde ikke mere at komme med, sparkede langt hver gang, hvilket var guf for Jesper Thy på 2.01cm som nemt vandt duellerne. NB begyndte også at tage det lidt med ro og mistede lidt koncentration, på nær Ceni som stadigvæk havde masser af energi og ville have mere og da NB får et indkast er Ceni hurtig i opfattelsen og smider den direkte op til en helt fri Tu som scorer til 5-2 som også bliver kampens resultat.

En helt igennem godkendt indsats, hvor det var tydeligt, at flere af spillerne ikke havde rørt en bold siden sidste sæson. (Viking)

Mål: Tu 1. Storm 2. Bill 1. Selvmål 1.

Ass: Ceni 3. Peter P 1. Tu 1.

MOM: Jesper Thy