Indendørs / Indoor

Indendørs tider er som følgende: (Indoor times)

 

Lørdag/Saturday

9. november, Katrinebjergskolen, 15.00-17.00

16. november, Katrinebjergskolen, 16.00-18.00

23. november, Katrinebjergskolen, 16.00-18.00

Julefrokostbold : 30. november, Nørre Boulevard Skolen, 12.00-15.00

7. december, Katrinebjergskolen, 15.00-17.00

14. december, Katrinebjergskolen, 15.00-17.00

11. januar(y), Katrinebjergskolen, 15.00-17.00

18. januar(y), Katrinebjergskolen, 15.00-17.00

1. februar(y), Katrinebjergskolen, 15.00-17.00

Så er sæsonen igang

Forårssæsonen blev sparket fornuftigt i gang lørdag d. 7. februar, og vi kører nu på med to ugentlige træninger.

Tiderne er:

Mandag klokken 20.00 omklædt – HUSK løbesko

Torsdag klokken 20.00 omklædt – HUSK løbesko

Vi spiller på Katrinebjergskolen.

Nye medlemmer søges!

NB93 - Foråret 2015!

Nye medlemmer søges!

NB93 efteråret  2014 web

Træning er begyndt!

Efterårssæsonen er startet!

Træning tirsdag og torsdag klokken 18!

Tak for en god sommerfest, gutter!

Så fik vi overstået sommerfesten i den netop overståede weekend. Vejret holdt, lækker sommerbold, masser af gode mennesker, sprød gris på grill og lækker fodbold på storskærm.

Det gør vi sgu igen snart!

Der er et par nye billeder i arkivet.

 

fuglebakken – nb 93

Solen stod højt og bagede ned over Fuglebakkens baner. Et flot græstæppe, der dog var lidt langhåret, men fine forhold. Et par enkelte ændringer fra skuffelsen mod BSS. Tønne, Charley, Jesper og JJ var erstattet med, Jeppe, Damir, Thaysen og Ceni. Ceni tilbage på kassen efter flere år på sidelinjen….. Fuglebakken havde haft en pæn stime og fået et par gode resultater siden vi mødte dem sidst. Lasse blev prøvet i midterforsvaret sammen med Andreas.

Kampen starter stille og roligt, det var tydeligt holdene skulle se hinanden an. Nb´s første chance tilfaldt Stoif efter en sukkerball fra Simmel. Stoif helt alene med 2 forsvarer, kommer væk fra markeringen, men en forkølet afslutning. Fuglebakken svarede efterfølgende igen med et hjørnespark Ceni går fejl af, men Lucke header den væk på stregen. Så åbnede kampen ellers op…. Fuglebakken kommer foran 1 – 0, de kommer fri i venstre side i en klokkeklar offside, minimum en meter, NB venter på den bliver dømt, men den blinde dommers fløjte er meget meget tavs, den gratis chance bliver som nævnt udnyttet. Træls at være bagud 1 -0….
Fuglebakken pressede efterfølgende på, men et miks af Ceni´s kølighed og Fuglebakkens uduelighed bevirkede de kun kunne ramme stolpen og overlæggeren. I stedet omstilling til de flotte, veltrimmet, velfriseret og nydelige NBér. Hønke sendt af sted på højre flanken, han slider sig fri af sin oppasser, højt indlæg til Stoif, som med et velplaceret hovedstød lige midt i handskerne  og mellem benene på keeperne scorer sikkert. Godt set af Stoif , det eneste sted der var plads var lige der….. 1 – 1 og NB var tilbage i kampen

Herefter gik det vanvittigt stærkt… Frispark til NB ca. på midten af banen. Lasse ser Mås har plads og med en sukkerball sætter han spillet i gang. Mås glider af de mange tacklinger og kommer til baglinjen. Her ser han stoif er fri, som flot vipper den videre til Hønke som iskoldt udplacere keeperen. 2- 1 til de gode.
Fuglebakken kommer fri i vores højre side, Lasse ser ud til at have styr på situationen, men overvurdere sin muskeløse masse, Fugle angriberen snupper bolden, aflevering indover, Ceni stormer frem, Fugle angriber nr. 2 dribler udenom og har frit mål at afslutte på. Andreas kommer med et fantastik tilbagekøb og redder på stregen.
Fuglebakken var rystende usikker i bagrummet og NB udnyttede det til fulde. Lucke header en bold videre til Hønke, som sender Stoif i dybden og scorer sikkert til 3 – 1. Så blev det desværre tid til den obligatoriske blunder, Fuglene får lov til at vade igennem midten, både forsvar og midtbane og alene med Ceni som er prisgivet. 3 – 2. Typisk NB at tage en blunder….
Heldigvis vågnede heltene op igen efter den lille blunder. Thaysen slider sig fri i en omstilling, han har set at Hønke er helt blank i feltet, en god aflevering og iskold afsluttet og fortjent 4 – 2.
Lcuke var ved at vågne op til dåd, midt på Fuglebæ´s bane, bruger han sit korpus på fornemste vis, 4 mand på ryggen kommer han ind i feltet, hvor en Fuglefrø forsvar har fået nok af magtdemonstrationen, og fælder ham bagfra og klart bagerste mand. Straffe og vi ventede spændt på farven af kortet… Endnu en gang vist dommeren sig som en fugle elsker, da intet kort blev vist… Stoif udplacere den stakkels fugleunge i målet. 5 – 2
Frederik vil også være med i showet. Flot kommer han fri i højre side, snyder 3 mand på vejen, fra en spids vinkel og med store skyklapper på, afslutter han lige på keepern, Stoif og specielt Mås var helt blanke i feltet.

Tepause. Snakkede om det var en god halvleg, men der var langt vej endnu. Vi skulle stoppe deres op ned op spil på kanterne. Sidste 45 minutter skulle være af samme karakter som de første 45 minutter, kampen var slet ikke afgjort endnu og “Fugebakken” ville komme med alt hvad de havde.

2. halvleg i gang. Fuglebakken prøvede at presse på. NB stod fint og det så ok ud, der var styr på det. Kampen bølgede frem og tilbage, NB lurede på kontra, Fuglebakken pressede på for en scoring. Det sidste skete desværre. En høj bold i feltet, et passivt forsvar og reducering til 5 – 3.
Joachim har et kvalificeret frisparks forsøg, men ikke yderligt nok. Lucke havde haft et par kontroverser med Fuglebæ´s nr 6 (vist nok), Lucke kommer til at hægte ham, dommeren må have set i Fugle perspektiv for han giver det gule kort… Rystende kendelse specielt set i lyset de havde sluppet  uhyre billigt ved straffesparket. En mand i undertal og NB blev bombarderet med lange høje bolde, men heroisk rider de fængselsstribet stormen af.
NB fuldtaliige igen og klar til mere fight. Thaysen prøver at komme fri i venstre side, men bliver slagtet. Enn ung Fugleunge havde åbenbart fået nok af at blive tørret igen og igen. Han valgte så at smadre Thaysen i lårhøjde. Hønke” comes to the rescue” og i kampens hede kalder Fugleungen et svin.. Dommeren giver helt korrekt det røde kort til Fuglebæen, og kalder Hønke til samtale. Hvor efter han gudhjælpemig også viser det røde kort til Hønke… Rystende!!
10 mod 10 resten af kampen, men NB var bedst.Stoif sender en bold ind til Lucke, desværre lidt for lang og nærmest umulig at arbejde med, Lucke er ligeglad, på bagerste stolpe vipper han med ryggen til mål og modstander bolden over den blafrende fugleforsvare og sender læderet i i modsatte hjørne. Klasse mål. 6 – 3.
NB var ikke færdige, men det var Fuglebakken. Joachim kommer flot afsted over kanten, knaldhårdt indlæg, Fuglebakkens svar på For Lækker til Love, prøver ihærdigt at cleare bolden, men banker den i eget net. 7 – 3

Super kamp og en vigtig sejr. Alle præsterede og arbejdede benhårdt. Ceni tilbage på banen, en fornøjelse. Lasse tog opgaven i forsvaret uhyre seriøst og spillede en brandkamp. Lucke er ustoppelig. Stoif og Hønke er tilbage som den farlige duo… Og som nævnt lige før ALLE på holdet præsterede!!! Mange hools på lægterne, tak til jer, det hjælper altid med opbakning.. 🙂

Mål: Stoif 3, Hønke 2, Lucke 1
Ass: Hønke 2, Stoif 2, Thaysen 1

Gult kort: Lucke
Rødt kort: Hønke

MoM: Lasse

Evt stavefejl rettes senere…

NB93 “Old Boys” – MidtVask

Høj sol over Aarhus firma sport og NB´s rigtige 1.hold skulle spille sæsonens første kamp.

Til kampen havde den hvide klapperslange aka Søjberg udtaget et utrolig stærkt hold.

Anders Ceni, Peter P, Viking, Jesper Thy, Storm, Bill, Tu, Thomas Thorninger og Munken.

Kampen startede meget nervøst og spillerne virkede en anelse nervøs, især Peter P som var vendt tilbage efter en uhyggelig knæskade og præsterede flere afleveringer direkte i MidtVask fødder, hvilke resulterede i en 0-1 scoring. Men NB´s helte lod sig ikke slå ud, hvert fald ikke før der var spillet 5min mere hvor Peter Pålæg igen agere utroligt passivt og giver endnu en 100 % chance væk og BOM 0-2!! Ceni som startede på mål og udstrålende en utrolig kamp gejst og vilje fra start, var ved at gå ud af sit gode skind. Kunne det virkelig være rigtig, at NB skulle sejle to mål væk. Svaret var åbenbart JA.

Efter 0-2 scoringen fik NB bedre fat og en hårdt arbejdende Jens “Kina” Tu tog endelig noget ansvar på midtbanen, hvilket gav NB mere spil og flere chancer. Desværre var Søjberg utrolig uskarp og brændte op til 4 oplagte chancer. Men lige pludselig sender banens absolutte ringeste spiller Peter P, et genialt indlæg i hovedet på en frem brusende Storm som pander bolden ind til 1-2. Nu begyndte det, at ligne noget og NB ejede kampen, men fik stadigvæk for lidt ud af det. Tu som lignede en, der lige havde taget opvasken inden kampen, spillede en rigtig flot kamp og havde den rette indstilling ville det anderledes. 2min før pause sender han et millimeter præcist indlæg i hovedet på NB’s hurtige kantspiller Storm, som endnu engang sender læderet i nettet til 2-2!!

I pausen var alle enige om, at vi skulle have mere gejst, dynamik og flow i spillet, så Søjberg kom på mål og Ceni kom på top. Søjberg havde spillet grotesk i 1.halvleg!

Det skulle hurtig vise sig, at være et genialt træk. Alt spillet foregik nu på MidtVask’s bane halvdel og NB lagde et højt pres, takke være Ceni som løb solen sort og hurtig stod der 3-2 til heltene, da Ceni fremtvinger et selvmål. Et rigtig energi mål.  Nu var det angreb på angreb og det var bare et spørgsmål om, hvor meget NB ville vinde med. Kampen måske smukkeste angreb bliver sat op af Jesper Thy, som sender Ceni af sted på venstrekanten, hvor han fikst sætter en mand og går mod baglinje, han kiggede hurtigt op og sender et skråt indlæg direkte i fødderne på Bill, som sikkert kanonere bolden i mål til 4-2. MidtVask som var en flok humørsyge spillere begyndte, at skændes indbyrdes og havde ikke mere at komme med, sparkede langt hver gang, hvilket var guf for Jesper Thy på 2.01cm som nemt vandt duellerne. NB begyndte også at tage det lidt med ro og mistede lidt koncentration, på nær Ceni som stadigvæk havde masser af energi og ville have mere og da NB får et indkast er Ceni hurtig i opfattelsen og smider den direkte op til en helt fri Tu som scorer til 5-2 som også bliver kampens resultat.

En helt igennem godkendt indsats, hvor det var tydeligt, at flere af spillerne ikke havde rørt en bold siden sidste sæson. (Viking)

Mål: Tu 1. Storm 2. Bill 1. Selvmål 1.

Ass: Ceni 3. Peter P 1. Tu 1.

MOM: Jesper Thy

 

aabyhøj if – nb 93

Søndag, solskin, sambabold og sejr. Det var, hvad træneren for den bedste og fedeste klub i byen, havde håbet på. Han fik 2 af tingene….

Kl. 10.00 var møde tidspunktet på Aabyhøj Stadion, ret tidligt synes nogen, men banen og vejret kunne man ikke klage over. Brian (længe siden man havde set den nybagte far), Monza, Jeppe (som man heller ikke havde set længe), Wrang og Jan var mødt op som hools… Hvor var Søjberg og Peter P????

Aabyhøj starter bedst. De var alt det som NB træneren bedte om i optakten, først i tanke og handling, aggressive, kom med dybe løb og var målsøgende. NB var klart på hælende, det var som om vi stadig sad i omklædningen og snakkede om weekendens udskejelser. De har flere farlige forsøg, heriblandt et hjørnespark som bliver headet på overlæggeren, en friløbe som Tønne smart læser med en pikant fodparade.
Selvom heltene med de fængselsstribet bluser var langt fra vanligt standard, blev de dog farlige. Lasse komme smukt fri i højre side, han tørrer et par mand, god aflevering indover til Mås, som er helt blank på bagerste stolpe, som desværre mistimer det store tilbud.
Aabyhøj kommer afsted i en af de mange omstillinger, bolden bliver erobret langt tilbage på deres banehalvdel, stor diskussion om bolden er ude, men Aabyhøj vinker den ikke ude, Aabyhøj spiller videre, det gør NB ikke. Langt bold frem til den enlige angriber, som er minimum 1 meter offside, men dommerens fløjte er tavs, det skal siges at det var nok den 5. offside han ikke valgte at fløjte for. Nå tilbage til kampen, alene igennem og Aabyhøj scorer nemt… 1 – 0 til de grønblusset. Man kunne håbe det ville vække den sovende kæmpe, men den forblev i dvale…. Udover at Lasse har en flot afslutning fra kanten af feltet, men lige over krydset var det eneste der kom af reaktion…
De grønne spillede tæt på brutalt fodbold, og fik lov til det, både af dommeren og af NB, de gav ikke igen af samme skuffe. Og skal lige nævnes at Aabyhøj på et dommerkast, hvor NB har bolden, spiller bolden ud til indkast tæt på hjørneflaget og sætter efterfølgende hårdt pres på. I stedet for at, som normal kutyme, at spille bolden ned til keeperen. Dette vil blive husket til det næste opgør….

Te pause. Blev snakket om at spille lidt mere bold, ikke gå i panik og bare lade dem presse. Mere vilje blev efterspurgt af den spontant gråhåret træner.

2. halveg er ikke mange minutter gammel, før en forsvars fejl sender Aabyhøj afsted i venstre. En bold indover til en helt fuldstændig nøgen grøn mand, som triller bolden i mål 2 – 0. Rent ud sagt, en lorte start på halvlegen. Den nu, næsten skaldet træner, med et par enkelte grå hår i toppen, blæste til angreb. Helt op og presse og skide være med at vi åbnede fuldstændigt i forsvaret til deres dybe løb. Det hjalp, pludseligt var det de fængselsstribet der havde teten og styrede kampen.  Lasse og Stoif kommer til et par små chancer. Jeppe og Simmel måtte ud og have en stor pose luft, Frederik kom ind på kant og Lucke på midtbanen, da Martin måtte udgå med blodtud efter at have fået en støvle eller knæ i hovedet, som helt korrekt gav det gule kort til Aabyhøj. Så fik NB for alvor overtaget. Frederik trækker et frispark i venstre side, lige på kanten af feltet. Charley sparker, rammer en forsvarer og i mål. Reducering 2 – 1. NB smagte blod, og det smagte sq godt.
NB blev farligere og farligere, specielt Frederik legede med Aabyhøj spillerne. Det blev åbenbart for meget for en af dem, som på det nærmeste slagtede ham da han endnu en gang legede kispus med dem. Hård stempling på anklen og gult kort, hvilket var ret billigt hvis du spørger mig…
Joachim blev sat frem i angrebet. Og det skulle vise sig at være ganske fornuftigt. Frederik bryder igennem i højre side, godt sat op af Lasse, Frederik kommer ind i feltets vestre side, finder Joachim som kommer stormende, han prøver at afslutte med hælen, den bliver blokeret, Joachim er hurtigt over returen og prikker bolden over stregen 2 – 2. Super comeback af drengene, ekstremt godt set af den dygtige træner og kampen igen åben. Små 15 minutter igen. Så bølgede kampen frem og tilbage. Lasse og Stoif har et par afslutninger. Andreas har en stor mulighed på et hjørnespark, men desværre over. I de døende minutter er der dommerkast, NB vil spille den ned til Aabyhøj. En af deres spillere går ind foran Eidner lige da han sparker og får den lige i sækken….. Dommeren fløjter for frispark…. Forvirringen er tæt på total. Frispark?! For at sparke en bold ind på en efter et dommerkast?!?!!!? Og forvirringen bliver helt ekstremt total, da han trækker pappet frem og viser det til Eidner. En mand i undertal det sidste stykke tid. Kampen slutter 2 – 2

Og træneren, der efter kampen havde fået sin normale, flotte store manke tilbage, helt uden grå hår, var tilfreds med de sidste 40 minutter. Desværre fik han kun 2 af sine 4 ønkser, at det var søndag og solen skinnede. Sejr og sambabold må vente til på lørdag, når vi møder Aarhus Fremad på Risvangen. ….Vigtigt point mod et hold som nok ender i top 3. Vi skaber et lille hul til BSS og Fuglebakken og et stort hul til Bosporos. Godkendt…

1 – 0 Ude og offside, blind dommer. Æv

2 – 0 Gaveregn fra forsvaret. ÆvBæv

2 – 1 Charley

2 – 2 Joachim (ass Frederik)

Gul kort Eidner

Fidus Frederik

nb 93 – bosporos

Sidste kamp mod JAI kostede, udover 2 point, 2 skader. Skadeslisten er desværre ved a være lidt lang. Så den uhyre flotte NB træner måtte trække i trøjen til dagens kamp, da 2. holdet også havde kamp i dag. Forvirringen var total kl. 12.00 da heltene mødtes ved omklædningsrummet. FC Åben Modus havde også hjemmekamp kl. 13.00???? Heldigvis slap vi for at komme ud i en længere diskussion, da deres modstander ikke dukkede op, men det betød at vi kom sent i gang med omklædningen og dermed opvarmningen.

NB starter lidt sløvt, men holder Bosporos væk fra chancer. Små 8 minutter spillet, da Stoif header Hønke fri i venstre side, men afslutningen ryger desværre lige forbi mål. I det 15. minut, spiller Bettemås brormand fri i venstre side, Mås tager et skarpt træk ind i feltet, keepern kommer stormende ud i ham og hægter ham, Mås bliver på benene, men alle kunne høre skraldet og dommeren fløjtede korrekt for straffe. Stoif sparker sikkert og 1 – 0 til de fængselsstribet. NB havde fint styr på Bosporos, der ikke var rigtig farlige. Lange bolde i dybden var recepten, og dem havde forsvaret styr på. Bosporos eneste farlige chance i 1. halvleg kom efter ca. 30 minutter spillet, da en flad bold i dybden blev opfanget af Bosporos angriberen, alene igennem, men sparker lige ved siden af. i det 38. minyt opsnapper Hønke bolden fra en forsvarsspiller på midten af banen, i raketfart går han mod mål, Stoif er fri på midten, men Hønke går selv og sender et forkølet skud afsted. Bittert for chancen var stor og lige sådan en situation vi havde ventet på, da Bosporos var kommet længere frem på banen. Charley måtte udgå med en skade efter 40 minutter, Jeppe kom ind i stedet.

Tepause. Vi skulle lukke hullet på midtbanen. Have roligere boldomgang og huske at lave sideskift. Den kloge træner advarede imod de ville komme i et hårdt pres og det skulle vi modstå og lukke kampen med en scoring mere….

2. halvleg i gang og de kom som forventet. I det 53. minut sender Joachim en lang diagonal bold frem til Hønke, der sender et kvalificeret skud mod mål, men keeperen redder. Minuttet efter bliver Simmel hensynsløst slagtet, alle venter på det røde kort, men dommeren trækker kun det gule frem…. Minuttet efter igen, sender Lasse, Stoif afsted, som afslutter men endnu en gang redder keeperen. Få minutter senere er Hønke i en nærkamp og det ligner et lillebitte frispark, men dommeren takserede det til gult. Han var ved at tabe kampen der…. Et helt uforståeligt gult kort, men han følte sikkert han skyldte eller noget, mærkeligt var det i hvert fald. Bosporos pressede på for en udligning, men NB forsvarede sig godt. Hønke kom ind efter at han havde sundet sig i 10 minutter. Stoif kommer afsted i en kontra i venstre side kommer ind i feltet, men vil åbenbart ikke afslutte med venstreskøjten og trækker ind i banen til højre benet og den kæmpe mulighed løber ud i sandet… Bosporos var desperate og det gav muligheder den anden vej. Hønke modtager bolden på midten på deres halvdel i venstre side, aflevere til Stoif lige ud for feltet, sender et projektil afsted, der rammer jorden to gange,  i det korte hjørne og 2 – 0, Estadio Katrinebjerg bryder ud i jubel. Herefter knækkede Bosporos. Hønke kommer fri i højre side på endnu en kontra, Bettemås er helt blank modsat, Hønke afslutter selv i det lange hjørne, keeperen er solgt, men uheldigvis er stolpen i vejen.
Endnu en kontra til NB, Bosporos keepern kommer ud, men kommer forkert ud og er nødsaget til at slå til bolden med armen, rødt kort og helt korrekt. Den lynhurtige træner kom ind i stedet for “JohnJohn”. Frispark, Lasse afslutter men lige på keeperen. Den lynhurtige Mugge kommer godt ind i spillet og bringer med sine små 1000 kampe for NB en dejlig ro på NB´s spil, som kører sikkert 2 – 0 sejren hjem….

3 dejlige point og lidt luft til de nederste i tabellen. Kun 3 kampe spillet og det er stadig tidligt at sige noget, men det ligner at Bopsoros kommer til at ligge i bunden når sæsonen er ovre. Lækkert at holder nullet…. Skidt at Simmel og Charley blev skadet. Jan, Tim, Damir, Charley, Simmel og Thaysen er en kende for mange…

1 – 0 Stoif (straffe)

2 – 0 Stoif (ass Hønke)

Gul kort Hønke

MoM Stoif