jai – nb 93

Topholdet JAI tog imod heltene i de fængselsstribet bluser. Den trofaste fanskare, Ceni, Duddi, Monza og Pilgaard var mødt op 🙂

NB var varme fra start og var klart bedst. Et forkølet frispark fra Stoif i vores venstre side rammer jorden og hopper op på en JAI mands arm, som har den hængende i en unaturlig stilling, klart straffe. kaptajnen selv sparker og er iskold. 3 minutter spillet og der var lagt op til dans.

I det 7. minut kommer Lasse fri i højre side og sender et kvalificeret skud afsted, men lige forbi mål. JAI som spillede meget afventende fik deres førte chance efter 11 minutter. Et hjørnespark til bagerste stolpe som bliver headet tilbage i klumpen foran mål og en tilfældig grøn blusset mand kommer først. 1 -1 Total latterlig scoring, vi havde fuldstændig styr på dem….

Så gik der krig i opgøret og lidt stilstand. Efter 30 minutter kommer Hønke fri i venstre side langt tilbage på JAI´s halvdel, fuld fart frem og snyder et par mand og fra en spids vjnkel afslutter Hønke lige på keeperen. Stor chance som han skaber selv. 33 minutter spillet, Stoif sender Hønke smukt afsted, som desværre kommer for tæt på keeperen som napper giga chancen.. NB var ikke færdige med at kreere chancer. Jeppe bliver spillet fri på kanten af feltet i hæjre side, han spænder buen og sender et projektil afsted lige over krydset. Få minutter før pause, trækker Frankie fra JAI et af sit utallige frisprk ved at hylde og skrige mens han vælter rundt i græsset, dommeren falder i med begge ben og giver et gult kort til Eidner…. Dog skal det nævnes han få ssekunder inden havde fået en påtale på et ikke eksisterende frispark på Frankieboy…

Tepause. Vi giver for meget plads til JAI og har svært ved at ramme hinanden på selv simple afleveringer. Men vi sad på kampen….

2. halvleg er kun 1 minut gammel, da Bettemås sender bolden lige forbi mål. God start. Efter det går der endnu en gang stilstand i det. JAI var kun farlige på deres dødbolde, mens NB havde svært ved at komme frem til chancer. Dog efter 70 minutter kommer hænke til en stor chance, men sigtekornet var desværre ikke indstillet korrekt i dag, og skyder over mål. 85 minutter spillet og Lasse bryder igennem, desværre havde han lidt ala Hønke, som gerne ville helt ind til keeperen for at afslutte og den store chance endte i en forkølet afslutning.

De sidste par minutter var virkelig indianer fodbold, begge hold gik efter sejren og der var optræk til chancer i begge ender, men kampen endte 1 -1

Lidt bittert at vi taber 2 point, spillede os frem til de største chancer og JAI havde kun deres dødbolde som våben. Men igen vi spillede heller ikke godt og lavede uhyggeligt mange fejl. Dog er følelsen lidt tam, men klar fremgang at spore fra træningsturneringen.

På mandag venter Bosporos på hjemmebane kl. 13.00

Mål Stoif 1

Gul kort Eidner

MoM Jeppe. Vi stemte ikke så jeg vælger. Jeppe får den da der kommer meget mere ro på forsvaret da han kommer ind, samt han bidrog med mange offensive aktioner….