kampreferat FC jura – nb 93

Søndag morgen på en småkold efterårs dag. Slaget mod usympatiske FC Jura var sat. NB skulle bruge point for at rykke op, efter Posten som forventet slog Kolt.  En knoldet, langhåret og sumpet bane var forholdene, de brokkede sig over vores bane sidst de var på besøg på Estadio Katrinebjerg, hvilket også var på sin plads, dog undrer det lidt, når deres bane er ligeså ringe. Vi vidste der ventede en hård kamp, da Jura på ingen måde bryder sig om englene fra NB. De bød op til dans i sidste kamp og fik tilbage af samme skuffe. Det var forventet de kom med samme stil og det havde vi snakket om i optakten, samt de ville komme med back og kant på samme tid og de konsekvent ville spille lange bolde i dybden. Vi skulle være klar på krig og beskidte tricks….

NB starter godt og kommer hurtigt frem til 2 kæmpe chancer, som henholdsvis Lasse og Hønke burde have scoret på. Begge var 100% chancer, men begge afslutninger gik lige forbi mål. NB blev ved med at presse på og var klart bedst.

Belønningen kom da også som fortjent. Et godt sparket frispark af Joachim lige ind i hovedet på Tabo, som ikke svigter. Fortjent 1- 0 Lækkert at se Tabo score i hans afskedskamp, samt han kæmpede røven ud af bukserne inde på midtbanen sammen med Eidner. De fik fat i meget og Tabo vil blive savnet. Held og lykke i det fynske Tabo, og tak for mange års tro tjeneste i den fængselsstribet trøje.

Herefter gik de, flotte fyre, lidt ned i kadence og  Jura kom ind i kampen. Charley satser lidt, i en af de utallige lange bolde i dybden. Tonni med en fin fodparade, desværre dumper returen lige for fødderne af en Jura spiller, som resolut udligner til 1 – 1

Endnu en lang bold, som Tonni kommer ud til. Charley og Jura angriberen støder sammen med Tonni, der slår sin nyopereret hånd. Desværre kan Tonni ikke fortsætte.Heldigvis slipper han, som det ser ud lige nu, billigt. Hårdt spil af Jura, men det er hvad der sker i kampens hede. Robert, som ellers havde startet godt på højre back må trække i handskerne. Andreas ind på højreback.

En lidt anonym Lasse bliver spillet fri i en omstilling, han spiller uselvisk Hønke som er helt fri foran mål, og her svigter Hønke sjældent, og det gør han heller ikke denne gang. Fladt spark i det korte hjørne og endnu en gang er heltene i front! 2 – 1

Tepause. Der bliver snakket  lidt om mere vilje, mod og koldblodighed. Vi skal lidt længere frem og presse dem. Vi vidste de ville komme med alt hvad de havde, det eneste det krævede var at blive ved, for der var masser af muligheder.

2. halvleg i gang. De overtændte “retfærdighedens slagsbrødre” blev ved deres hårde stil. Specielt deres nr. 10 og 11 var helt oppe i det røde felt. Førstnævnte bragte sig selv i fokus igen og igen med svinsk spil, eftertacklinger og uhumsk mund. Sidstnævnte får fuld fortjent ostemad efter at skubbe Tabo provokeret  i græsset.

Ikke mange minutter senere bringer Juras nr. 10 og kaptajn sig endnu en gang i fokus. Efter at have mistet bolden til Eidner i hans soloridt, går han kun efter manden (Eidner) i næste aktion, som får hans splejset “skuldertackling” direkte i brystet. Helt korrekt en ostemad til den selvudnævnte stjerne.

Lasse kommer ind efter en tur på bænken. En flot drible tur fra venstre side, hvor 3-4 mand bliver tørret, efterfølgende en sukkerball til Hønke, som endnu en gang takker for tilliden. 3 – 1

FC Jura igen fuldtallige. De presser på, men Andreas Berg, Charley og Joachim  spiller en bundsolid kamp og de bliver aldrig farlige. Samt Simmel er kommet ind på midtbanen i stedet for Tabo. Simmel piller den sidste rest af glans, der måtte være på  Juras nr. 10. Dog skal jeg komme med en undskyldning til ham. Selvom jeg synes han er en ubehagelig spillertype, der gejler en stemning op som ikke er nødvendig, kommer med usympatiske udmeldinger, laver eftertacklinger, lover/truer med at slagte modstandere og bare en generelt en forkælet møgunge. Så giver det mig ikke lov til at komme den udmelding som jeg gjorde, det undskylder jeg til ham, til hele Jura holdet og til NB holdet. Det var umodent og forkert af mig, men fik bare nok efter alt det overstående og det at han begyndte at tude/skabe sig efter at blive snittet på hans fod, efter alle de ting han havde lavet. Og det var sagt i kampens hede.

Nå tilbage til kampen, Hønke lukker og slukker efter en skidt clearing af Jura. Hattrick af assistkongen. 4 – 1 og NB er tilbage i Serie 3!!!

Nå ja, så skal det lige nævnes at Robert griber en hvis herre ud…..

1 – 0 Tabo (ass) Joachim

1 – 1 Møgspreder

Gul kort Aggressiv Jura forsvarer

Gul kort For lækker til Love

2 – 1 Hønke (ass) Lasse

3 – 1 Hønke (ass) Lasse

4 – 1 Hønke

Gul kort Wrang

Fidus: Hønke