Kampreferat Hasle B – NB 93

I lørdagens opgør ventede det sidste “tophold”. NB havde anmodet om at få flyttet kampen, da der var mange der ikke kunne. Det var Hasle ikke interesseret i, som deres træner sagde og jeg citere “Jeg troede det var en joke da kampfordeleren ringede og spurgte om at kampen kunne flyttes. Vi er interesseret i at rykke op og hvis det er på jeres bekostning, så gør vi det“. Heldigvis var der mange der ofrede sig og et slagkraftigt hold mødte op til kamp.

Kickoff! NB starter bedst og sætter sig på kampen. Lasse har et par halvfarlige afslutninger. NB havde snakket om Hasles pres spil og Heltene spiller sig fint ud af det. Små 10 minutter spillet. Et indlæg bliver halv clearet af Hasles forsvar. Thaysen samler op, en berøring og en sublim afslutning. Keeperen er prisgivet. 1 – 0 til de fængselsstribet.

NB bliver ved med at presse på, Thaysen, Wrang og Lasse har hver et par farlige chancer som desværre ikke udmønter sig i mål. Godt 20 minutter spillet. Indkast af Rasmus oppe ved Hasles felt, Wrang forlænger til Eidner som iskoldt øger til 2 – 0

Herefter gik gassen lidt af de stribedes ballon og Hasle kom mere ind i kampen. Et par chancer til dem i de efterfølgende 10 minutter. Reducering kom efter et langt højt frispark bagerst i feltet, som bliver headet ind i feltet til en blå mand, som står i tydelig offside position, dog fløjter dommeren ikke, og han kan nemt score til 2 – 1.

Herefter får Hasle et gult kort efter at hive blusen af Lasse. NB udnytter momentum med et par farlige chancer. Buggi har et drøn på overlæggeren med skøjten fra 25 meter. Jonas får et mål annulleret få hånd på bolden. Herefter går dommeren i selvsving. En bold bliver spillet op til Lasse, som hårdt presset og en mand hængende på ryggen, rammer bolden uforsætligt med armen. Dommeren “løber” hen i bedste fifa stil og svinger en ostemad i hovedet på en uforstående Lasse….

Tepause. Der bliver snakket om at vi skal have fat igen og ind med mere gejst. Ingen udskiftninger.

2. halvleg. NB starter fint, men kommer ikke rigtigt frem til nogle chancer. Det gør Hasle dog heller ikke. Nico bliver skiftet ind i stedet for Jonas og lidt senere Tu ind i stedet for Wrang. Det giver lidt ekstra energi. Tu kommer frem til et par halve chancer, men skarpheden mangler. Tu og Lasse supplere hinanden godt deroppe, men den sidste aflevering manglede. det var kendetegnet for hele halvlegen.

Hasle pressede på, men kom aldrig til helt farlige afslutninger. det der kom nappede Tonni med stil. Der var masser af muligheder til omstillinger, men de blev desværre ikke ført helt igennem. Rasmus ud, Andreas ind.

Hasle prøvede resten af kampen, men blev ikke farlige. NB´s sidste aflevering manglede stadig, samt kontrarene blev ikke kørt igennem. En skam, for der var masser af muligheder til omstillinger. Så resultatet blev 2 – 1 i en kamp hvor der blev fightet godt.

Nu kan heltene fra Nordbyen selv afgøre, om den skal hedde serie 3 fra næste sæson. Som det ser ud nu skal der 4 point til i de sidste 2 kampe. de første 3 point kan vi ligeså godt nappe på lørdag, hvor der er Bloody Saturday. 1. holdet spiller mod Kolt/Hasselager kl. 13.00 2. holdet spiller mod Rollators kl 15.00 i sæsonens sidste kamp for deres vedkommende.

1 – 0 Thaysen

2 – 0 Eidner (Wrang)

2 – 1 Offside blå mand

Gul kort: Lasse

Fidus: Thaysen