kampreferat NB 93 – bk07

Solen skinnede flot over Estadio Katrinebjerg efter flere dages regn. “Græstæppet” var sjældent set bedre. Tirsdagens vigtigste kamp, startede kl. 18.00, nemlig de sort og hvid stribede helte, fra NB 93 mod BK 07.

NB startede lidt sløvt, men efter et par minutter var drengene ved at komme i gang. God bold frem til Lasse, som med et par lækre detaljer kommer fri, et hårdt indlæg, til en frembrusende Berg, han har taget løbet igennem kæderne og med en iskold first timer passere han flot den sagesløse keeper. 1 – 0

Herefter havde NB et par gode chancer, men udbyggede ikke føringen. I stedet udlignede BK, i en situation der nemt kunne have været afværget, men når man ikke sparker bolden væk, kan der tilfalde løse muligheder til modstanderen. 1 -1 BK scorer på deres første reelle afslutning.

Det vækkede de fængselsstribede, nu buldrede angrebene ned mod BK´s keeper. Hønke har et hovedstød tæt på mål som på forunderlig vis ikke ryger i kassen, få minutter senere, har han en first timer som preller af på overlæggeren, efter et smukt forarbejde af Lasse. Men Hønke tog sin hævn på anden vis. En god bold frem til Hønke der står midt på BK´s halvdel med ryggen mod mål, en elegant lille yderside aflevering der flænser forsvaret op. Jonas modtager bolden laver en tunnel på den sidste forsvarsspiller og hamre klatten i mål. 2 – 1 Klasse mål!

Heltene fortsatte den gode stil fra kampen mod Jura, med at være farlige på dødbolde, Stoif med et lækkert hjørnespark og Andreas afslutter et par gange, til sidst opgiver han og spiller den hårdt ind på Charley der dirigere den i mål. 3 – 1 Et under vi ikke scorede flere mål på hjørne i denne kamp, eller den mod Jura for den sags skyld.

Te pause, hvor taktikken var simpel. Bliv ved med at spille som i 1. halvleg. NB sad på alt og producerede et utal af chancer.

2. halvleg. NB starter med bolden. Spiller den tålmodigt rundt. Det ender med at vi spiller BK´s højre side tynde, Lasse er en mod en, hvilket er en ønskeposition. Vupti! Og Lasse er væk. En lækker aflevering til Stoif ved bagerste stolpe og kasse. 4 – 1 BK havde slet ikke fået lov til at røre bolden inden de måtte hente den bag keeperen….

NB blev ved med at køre på. Der blev kreerede masser af chancer, men også brændt mange. Det gad Thaysen satme ikke kigge på mere, han modtager en let hoppende bold et par meter fra feltet og banker den fladt ind i det “korte hjørne” Godt sat ind og Thaysens første kasse i år. Endelig kom den fra den altid hårdt arbejdende altmuligmand, og super heltene i de sort hvide trøjer er foran 5-1.

Herefter falder kadencen lidt. BK får reduceret til 5-2

Hønke og Stoif tilspiller sig mange chancer og brænder også mange, men med små 10 minutter igen, gik den ikke længere for det hårdt prøvet forsvar samt den sprællende keeper, som for øvrigt stod en god kamp. Hønke spiller Stoif fri, som scorer sikkert sit 8. sæson mål 6 – 2

En våd klud i hovedet på BK, som lige havde lugtet blod. Desværre får BK en kasse mere da Berg og Rasmus ikke snakker sammen, det ender med at ingen går til bolden og BK´s angriber kan uforstyrret løbe ned og score til resultatet 6 – 3.

3 point er altid dejligt, men en kamp hvor NB uden at overdrive kunne og burde have scoret 10-12 mål og slet ikke burde lukke 3 ind….

Fidus: Berg

Mål: Stoif 2. Berg 1. Jonas 1 Charley 1. Thaysen 1

Assist: Lasse 2. Hønke 2. Andreas 1