kampreferat Posten – NB 93

Topholdet fra Posten IF stod for tur. En sejr var påkrævet hvis de, potente drenge fra NB, skulle have en chance for at spille med helt i toppen.

NB startede fint. Sad ok på kampen og kom frem til et par ok chancer. Posten kom dog igen og kom frem til et par farlige chancer, den største da Tonni kom fint ud til en lang bold, men valgte at sparke bolden ind på den fremstormende angriber og bolden var på vej i mål. På mirakuløs vis nåede Tonni lynhurtigt tilbage og fik afværget på stregen. Posten kom dog foran, da en lang bold frem blev spillet til Postens angriber, som var i klar offside position, en flot nedtagning i fuldt galop og sikkert afsluttet. 0 – 1

Så burde NB komme i gang, men koldblodigheden manglede. Jonas fik en stor chance efter Lasse smider et godt indlæg ind, men Jonas var for langsom til at afslutte. Lasse manglede også det sidste, efter en smuk bold fra Joachim, perfekt taget ned af Lasse, men afslutningen lige på keeperen. Stoif ville også være med i de store afbrændere….

NB fik bedre fat, men gav stadig for mange chancer væk. Spillet hang ikke rigtig og markeringer var for løse. Et under at der kun stod 0 – 1 i halvlegen. Begge hold havde chancer til et par mål.

Te pause. Ordren lød på sid tættere, højere pres og meget mere vilje. Jonas kom ud og Wrang kom ind. En lidt anonym Lasse kom på venstre midt. Dette skulle vise sig at være et genialt “move” af den yderst velklædte træner.

NB kom stærkt ud til 2. halvleg. Robert kommer flot igennem på højre side ved godt kombinations spil. Robert tager et skarpt træk ind i feltet, efterlader den stakkels postmand snublende i græsset, hård flad aflevering til Stoif, som banker læderet op i nærmeste krog. 1 – 1

Glæden varede dog kort da Posten kom foran 2 – 1 , NB får ikke ekspederet bolden væk efter lidt klumpspil, Posten angriberen står pludseligt alene med Tonni og et frækt lob. Endnu et pænt mål af Posten….

Dette vækkede virkelig de fængselsstribet. Stoif var gået ud med bløde knæ, i stedet tog Thaysen hjørne. Og de var farlige! Charley kommer først til et giftigt hjørne og fuld fortjent 2 – 2. Herefter gik det stærkt….. Eidner, Wrang og  Thaysen kombinere flot med Lasse, Thaysen sender en lækker bold til Lasse i feltet, som takker for det lækre oplæg med en lækker kasse efter et par fikse driblinger og en iskold afslutning. 3 – 2 til de gode!!! 

Lasse garner endnu en gang efter et godt sparket hjørne af Thaysen, som dog bliver clearet. NB´s svar på Messi (Lasse) samler op på kanten af feltet, et kort træk til højre og en god afslutning. 4 – 2

Lasse var ikke færdig med at brilliere. Endnu en gang rykker han fri på venstre kanten, super indlæg til Tu som står helt blank på fjerneste stolpe, som “nemt” øger til 5 – 2

Posten svarer igen. De kommer fri i venstre side, Andreas er godt med, men angriberen falder flot og dommeren dømmer uforstående straffe. endnu mere uforstående var det da dommeren gav Andreas ostemaden… Reducering 5 – 3 En mand i undertal og Posten pressede på, men blev aldrig rigtig farlige.

Små 5 minutter igen og den længe ventede indskiftning af den “lynhurtige” MuggeDeCoutinho. Han bringer sig hurtigt i fokus med et par gode 1. gangs afleveringer, hvilket også bærer frugt i form en kontra. Tu og den rutineret Dinho alene med keeperen, men en håbløs aflevering af Tu, ødelægger den ellers stensikre scoring. Tu var ikke den eneste der skulle ødelægge stensikre scoringer til, “den snu ræv” MuggeDenSmukke. Flot holder han sig på egen banehalvdel da en stikning sender ham afsted, helt alene med keeperen. Dommeren vælger så at fløjte kampen af… Svineri af den selvglade dommer!

Super 2. halvleg og en super sejr

0 – 1 Postmand Per

1 – 1 Stoif (assist Robert)

2 – 1 Charley (assist Thaysen)

2 – 2 Postmand Per

3 – 2 Lasse (assist Thaysen)

4 – 2 Lasse

5 – 2 Tu (assist Lasse)

5 – 3 Hans lille kat Emil

Fidus Lasse

Gult kort Andreas