Kampreferat

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Kamp: NB 93 vs. FC Rangers

Tid: 20-10-2018 13:00

Sted: Katrinebjergskolen

Optakt

Sidste gang NB 93 spillede imod FC Rangers endte det med et meget målrigt opgør med syv mål og desværre til FC Rangers fordel.

I dag stod NB 93 som et meget mere samspillet hold og med støtten på sidelinjen fra 15 hools. I dag er det bloody saturday!

Startopstilling til højre:

På bænken: Abdi, Mads H & Lokum

Første halvleg

Her bliver tonen for kampen lagt an. NB 93 vil gerne spille fodbold, men FC Rangers satser på en stærk defensiv. Det skal siges at dommeren i første halvleg også vælger nogle af og til sjove beslutninger. Oftest går det vores vej, så vi klager ikke. Men Thusanth må sande nogle gange, igennem hårde tacklinger, at dommeren og synes at Rangers skal have nogle frispark og noget boldbesiddelse.

Banen på Katrinebjerg må også siges at have stor indflydelse på en ellers kedelig første halvleg. Bolden hopper og danser og gutterne på begge hold skal lige vænne sig til at bolden af og til løber fra dem.

I første halvleg er der ikke mange chancer og det bliver da også en 0-0 til halvleg

Halvleg

Hvis NB 93 skal have det mindste håb om at rykke op. så skal kampen vindes. Aarhus Juniors som ligger på førstepladsen i puljen skal tabe en kamp og nedkæmpes af NB 93 selv. Det er som om, det er disse realiteter, der går op for drengene i anden halvleg.

Anden halvleg

Nordbyens helte kommer ud fra pausen meget bedre end FC Rangers og vi sidder på det meste. Det er kun én solid og stor forsvarsspiller der header alting væk, der redder dagen for Rangers. Han har dog ikke lavet en eneste kort aflevering i kampen, men mange clearinger. Det virker i seriebold.

NB får skabt nogle chancer og det begynder at kommer tættere på. Stemningen er god på Katrinebjerg og det føles godt. Thusanth har flere gennembryd på venstre side og får spillet godt op med Mads H, som er røget ind i halvlegen i stedet for Ryan. Det bliver også til en lang bold mod fjerneste stolpe, hvor Rex står og header på tværs og der er det THOMAS RASMUSSEN som dukker op. Han må have sneget sig op efter en dødbold, men han er gammel angriber og han flugter på sikker vis bolden i nettet.

1-0 NB 93

Efter scoringen falder NB lidt til ro. Det er som om at vi nu har fået, hvad vi kom efter og stiller os tilfredse med det. Rangers derimod er blevet mere tændte efter scoringen og nærmer sig vores mål. Dommeren har nærmest givet Rangers midtbanen ved at fløjte for mange frispark og de kan igangsætte hele tiden tiden.

Der bliver slået en lang bold over imod Bjarke og Tim. Angriberen modtager bolden bag dem og dribler på tværs for at få benet over til højrebenet. Tim stikker benet ud for at tackle, men for sent. Det er på kanten af feltet, svært at se fra sidelinjen. STRAFFE!

Dommeren og Tim er ikke i tvivl. Straffespark til Rangers.

Sander har stået en god kamp indtil videre, kan han toppe den af her? Desværre ikke. Sander hopper til den forkerte side. Bolden var ellers i fin sukkerhøjde, men forkert side..

1-1

Selvom reduceringen kom er der stadig god stemning på sidelinjen. Vi har lært at leve med dommeren og hygger os nu bare med at drille de små Rangers spillere.

Et eksempel kunne være at Rangers backen der ikke kan finde ud af placere bolden på midterlinjen. Det får både han og dommeren fortalt af hele sidelinjen. Bolden bliver flyttet.

I kampen er det som om at Koban & Vinces råb bliver hørt og der bliver nu skubbet fremad. Vi vil vinde!

Vi fighter os frem til mange frispark. Det er som om at dommerens gunst nu er vundet. Og vi får både frispark og tvivlsomme hjørnespark.

Et af de mindre tvivlsomme hjørnespark tager Lokum sig af. Han smider den et tæt ved forreste stolpe. Målmanden går op, får hænderne på, DEN SMUTTER IGENNEM! Rex er klar, som i bedste Inzaghi stil smider den i kassen. Måske det nemmeste mål i sæsonen for Rex!

2-1 NB 93

Kort tid efter bliver kampen fløjtet af og NB 93 kan stadig nå at rykke op. Selvom Juniors ser stærke ud. Vi besøger dem søndag d. 28 oktober til absolut topkamp.

Kampens spiller: Thomas Rasmussen

Tilskuertal: 28

Startopstilling for NB