KAMPREFERAT

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Kamp: NB 93 vs. Katrinebjergs AF

Tid: 08-09-2018 15:00

Sted: Katrinebjergskolen

Kampen d. 8. september kl 15:00 mod KAF

Årets første bloody!

Der er fantastisk mange på sidelinjen til dagens bloody! Førsteholdet har spillet og er nu tilskuere og folk der var i byen fredag er nu kommet ud af fjerene. Det er i sandhed en dejlig dag at være NB 93 spiller/fan.

NB startopstilling til højre herfor:

På bænken starter: Adib, Martin Frederiksmose, Monza

Kampstart

Kampen starter nogenlunde og de to hold ser hinanden an, men der går ikke lang tid førend at NB bliver skubbet ned i nærheden af eget felt og KAF får skudt på kassen. Jeppe er dog sikker inde på stregen og afviser nemt de forkølede skud.

NB 93′ andethold har måske de bedste spillere med på papiret, men vi mangler forståelsen for de pladser som ikke er spillernes favorit pladser og formationen stærke og svage sider. Det ses tydeligt igennem hele kampen, hvor der sker forskellige koks i maskinrummet. NB bliver også ramt af to hurtige skader til både Seb & Siebert, hvor Seb sidder ude næsten resten af kampen.

KAF må vi erkende er et godt spillende hold og har lavet flere mål mod NB da dommeren fløjter til halvleg. Dommeren dømte også førsteholdets kamp, så måske de mange tilråb har fået ham til at gå lidt imod NB i andetholdets kamp. Der er immervæk mange tvivlsomme kendelser og hans sparsomme danske sprog gør bestemt ikke frustrationen mindre hos NB supporterne på sidelinjen.

Anden halvleg

I anden halvleg bliver det værre for NB, formen bliver testet af de dygtige KAF spillere og selv Damir, som ellers har været i fortrinlig form på andetholdet, begynder at lave småfejl.

NB 93 har forlængst opgivet at vinde kampen. Det hedder damage control nu.

Vi kæmper videre og Bill & Marius tester forsvaret hos KAF flere gange, men ikke noget der bliver mere farligt end et hjørnespark.

Monza der gik ind på midten i stedet for Seb gør jobbet rigtig godt og der bliver fightet igennem fra hans side. Monza der har holdt pause fra fodbolden i to år gør et fremragende comeback, men desværre er resultatet NB 93 unådigt. Monza fik i øvrigt en andenplads til MoM, målt i stemmer i Klubben.

Kampen slutter og NB 93 må erkende at der er en del der skal arbejdes på. Jan melder at det skal drikkes væk i Klubben og JA FOR HELVEDE!

Sikke en fest og sikke en gejst på sidelinjen, på trods af resultaterne. Fuck det. Videre.

KAMPENS SPILLER: Jeppe M  (keeper)

TILSKUERTAL: 45

Startopstilling