nb 93 – bosporos

Sidste kamp mod JAI kostede, udover 2 point, 2 skader. Skadeslisten er desværre ved a være lidt lang. Så den uhyre flotte NB træner måtte trække i trøjen til dagens kamp, da 2. holdet også havde kamp i dag. Forvirringen var total kl. 12.00 da heltene mødtes ved omklædningsrummet. FC Åben Modus havde også hjemmekamp kl. 13.00???? Heldigvis slap vi for at komme ud i en længere diskussion, da deres modstander ikke dukkede op, men det betød at vi kom sent i gang med omklædningen og dermed opvarmningen.

NB starter lidt sløvt, men holder Bosporos væk fra chancer. Små 8 minutter spillet, da Stoif header Hønke fri i venstre side, men afslutningen ryger desværre lige forbi mål. I det 15. minut, spiller Bettemås brormand fri i venstre side, Mås tager et skarpt træk ind i feltet, keepern kommer stormende ud i ham og hægter ham, Mås bliver på benene, men alle kunne høre skraldet og dommeren fløjtede korrekt for straffe. Stoif sparker sikkert og 1 – 0 til de fængselsstribet. NB havde fint styr på Bosporos, der ikke var rigtig farlige. Lange bolde i dybden var recepten, og dem havde forsvaret styr på. Bosporos eneste farlige chance i 1. halvleg kom efter ca. 30 minutter spillet, da en flad bold i dybden blev opfanget af Bosporos angriberen, alene igennem, men sparker lige ved siden af. i det 38. minyt opsnapper Hønke bolden fra en forsvarsspiller på midten af banen, i raketfart går han mod mål, Stoif er fri på midten, men Hønke går selv og sender et forkølet skud afsted. Bittert for chancen var stor og lige sådan en situation vi havde ventet på, da Bosporos var kommet længere frem på banen. Charley måtte udgå med en skade efter 40 minutter, Jeppe kom ind i stedet.

Tepause. Vi skulle lukke hullet på midtbanen. Have roligere boldomgang og huske at lave sideskift. Den kloge træner advarede imod de ville komme i et hårdt pres og det skulle vi modstå og lukke kampen med en scoring mere….

2. halvleg i gang og de kom som forventet. I det 53. minut sender Joachim en lang diagonal bold frem til Hønke, der sender et kvalificeret skud mod mål, men keeperen redder. Minuttet efter bliver Simmel hensynsløst slagtet, alle venter på det røde kort, men dommeren trækker kun det gule frem…. Minuttet efter igen, sender Lasse, Stoif afsted, som afslutter men endnu en gang redder keeperen. Få minutter senere er Hønke i en nærkamp og det ligner et lillebitte frispark, men dommeren takserede det til gult. Han var ved at tabe kampen der…. Et helt uforståeligt gult kort, men han følte sikkert han skyldte eller noget, mærkeligt var det i hvert fald. Bosporos pressede på for en udligning, men NB forsvarede sig godt. Hønke kom ind efter at han havde sundet sig i 10 minutter. Stoif kommer afsted i en kontra i venstre side kommer ind i feltet, men vil åbenbart ikke afslutte med venstreskøjten og trækker ind i banen til højre benet og den kæmpe mulighed løber ud i sandet… Bosporos var desperate og det gav muligheder den anden vej. Hønke modtager bolden på midten på deres halvdel i venstre side, aflevere til Stoif lige ud for feltet, sender et projektil afsted, der rammer jorden to gange,  i det korte hjørne og 2 – 0, Estadio Katrinebjerg bryder ud i jubel. Herefter knækkede Bosporos. Hønke kommer fri i højre side på endnu en kontra, Bettemås er helt blank modsat, Hønke afslutter selv i det lange hjørne, keeperen er solgt, men uheldigvis er stolpen i vejen.
Endnu en kontra til NB, Bosporos keepern kommer ud, men kommer forkert ud og er nødsaget til at slå til bolden med armen, rødt kort og helt korrekt. Den lynhurtige træner kom ind i stedet for “JohnJohn”. Frispark, Lasse afslutter men lige på keeperen. Den lynhurtige Mugge kommer godt ind i spillet og bringer med sine små 1000 kampe for NB en dejlig ro på NB´s spil, som kører sikkert 2 – 0 sejren hjem….

3 dejlige point og lidt luft til de nederste i tabellen. Kun 3 kampe spillet og det er stadig tidligt at sige noget, men det ligner at Bopsoros kommer til at ligge i bunden når sæsonen er ovre. Lækkert at holder nullet…. Skidt at Simmel og Charley blev skadet. Jan, Tim, Damir, Charley, Simmel og Thaysen er en kende for mange…

1 – 0 Stoif (straffe)

2 – 0 Stoif (ass Hønke)

Gul kort Hønke

MoM Stoif