NB 93 Julefrokost 2018

Læs omkring NB 93 julefrokost. Hvordan dagen forløb og hvordan julefrokosten i grove træk forløb

Julefrokost

Den årlige julefrokost løb af staben lørdag d. 24. november og var igen et hyggeligt indslag i vores traditionsrige fodboldklub. Julefrokosten byder som altid på en masse kåring, taler som bliver afbrudt, kampråb og et par velmente slåskampe. I år var ingen undtagelse!

Dagen

Om dagen starter de mest friske af de aktive spillere med en omgang indendørslas. I år startede det omkring kl 12:00 og vi var samlet 16 spillere fra start. Der var medbragt en flaske portvin, 48 blå colaer og en halv kasse cider til Tim.

Der blev inddelt i tre hold, fire spillere på banen og et par udskiftere. Undervejs var spurtpræmier som blev overrakt under kampen, i form af et solidt shot portvin. Igennem træningenen blev der lavet mange finurlige finter, dumme beslutninger og fremragende mål. Vi må dog også erkende at luften ikke holder evigt og en pause var nødvendig. Pausen blev afholdt i form af en “crossbar challenge”, som handler om at ramme overlæggeren på målet. Vi tog udfordringen op fra midten og to af de tre ramte slet ikke og måtte derfor ud i en sudden death. Det tabende hold måtte da bunde en blå cola, som “straf”.

Efter begyndte folk så småt at drysse fra og til sidst stod der kun to hold af fire mand tilbage. Resten var gået i bad og nogle taget hjem for at klæde om til julefrokost.

Aftenen

Julefrokosten i år skilte sig ud ved at vi havde bestilt mad udefra. Det betød dog stadig at der var enkelte ting som os NB’ere gerne vil have, som skulle ordnes. Æg, smør og brød var købt ind og Lund & Damir var hoppet i køkkenet for at tilberede æggene og pille det.

Der efter begyndte klubben så småt at fyldes. Vi blev knap 40 mand. Der var massere af mad, både til forret og hovedret og det meste af det smagte OK. Der var dog mere fokus på snapsen, som der i år nærmest var en halv flaske af til hver.

Menuen til forret: Rødspættefilet med remoulade, leverpostej, sild med karrysalat, rugbrød med tandsmøre, kogte æg.

Menuen til hovedret: flæskesteg, medister, frikadeller, kartofler, grønlangkål og rugbrød. Der manglede dog sovs!

Det betød dog også at enkelte spillere blev meget fulde, rigtig hurtigt! Duelund stjal flere gange showet selvom Damir prøvede at holde styr på ham. Det foregik både under kåringer og efter middagen.

Under hele middagen var der en masse kåringer. Kåringerne var blandt andet: Bedste mål, bedste spiller, årets par, årets ildsjæle og mest prominente årets NB’er. Alle disse bliver beskrevet i andre indlæg.

Natten

Den er der ikke mange der kan huske, men der går rygter om at der var folk i klubben til over kl 3-4 stykker. En lang dag for de af dem der var med i hallen til indendørs!

Vi glæder os allerede til næste år!