NB 93 vs Vorup FB

Søndag d. 23. februar 2014

Årets første træningskamp blev spillet i lørdags på XL Park i Vorup, som verdensklubben NB 93 i dagens anledning, havde lånt som hjemmebane.

Kunstgræsset var lige slået og humøret var højt blandt NB spillerne. NB stillede op med mange nye på holdkortet, Jan, Sebastian, Tim, Thomas, Damir og Asger den ny.

1. halvleg i gang. NB starter stille og roligt ud og det samme gør Vorup. Efter en små 10 minutter åbner kampen op. NB spiller sig til et par små chancer. For det meste signeret af Hønke.

En sjælden opspils fejl af den ellers, teknisk begavede keeper, giver en kæmpe chance til Vorup, men den rutinerede keeper redder selv situationen med en flot redning.

NB står rigtig godt og Vorup kommer ikke til flere chancer i 1. halvleg, derimod kommer NB til et par stykker, men skarpheden mangler.

2. halvleg og NB starter godt. Stoif og Hønke kommer til et par farlige forsøg, men det var tydeligt det var tidligt på sæsonen. En hvor man ikke kunne se det var tidligt på sæsonen, var den flotte NB keeper. Han var uhyre sikker i sin boldomgang og var en fremragende sikkerhedsventil, man altid kunne spille bolden og var sikker på at bevare bolden. Der var endda flere situationer hvor den stærke keeper afdribler en mand eller to i eget felt og køligt finder en stribet at spille.

Efter 15-20 minutter, hvor de fængselsstribet havde været farligst, begyndte Vorup at vise tænder. De blev mere aggressive i presset og kom til flere og flere chancer. Igen viste den lynhurtige keeper sine talenter. Vorup spiller sig fri i venstre side, bolden dumper ned til en helt fri spiller et par meter inde i feltet, han banker af første gang…. Som en mis napper NB keeperen, den ellers yderst kvalificeret afslutning, helt ned ved stolpen.

Ikke lang tid efter bliver der dømt straffe til Vorup. Et tvivlsomt et af slagsen, men dommeren var ikke den mest vågne på banen. Vorups anfører, en krydsning af Røde Romario og Ole Henriksen, sparker og endnu en gang viser NB keeperen klassen, og med stil redder straffesparket.

Små 10 minutter igen og kontra til Vorup. Dårlig tilbageløb af NB,  Vorup skyder på overlæggeren, NB´s keeper er over riposten sammen med en Vorup spiller der er i en yderst mistænkelig offside position, men på forunderlig vis får Vorup manden skovlet bolden videre og kan let score i det tomme mål.

NB taber 1 – 0, i en kamp med 6 nye spillere, 2 træningspas i benene og en gammel mand på mål, som burde stå på sidelinjen og dirigere. Hvilket er godkendt, men der er klart behov for forbedringer, hvilket også kommer jo træninger og kampe vi får i benene.

MoM Den vidunderlige keeper