NB 93 i september

I september måned skete der mange sportslige ting i NB 93, som bliver forklaret ganske kort i denne gennemgang.

Du kan finde følgende emner:

Klubhuset

Førsteholdet

Andetholdet

NB 93 – klubhuset

NB 93 fantastiske klubhus har huseret nogle små arrangementer i september, som bestemt er værd at nævne i gennemgang.

NB 93 er selvfølgelig kæmpe patrioter og har naturligvis støttet op omkring det danske herrelandshold. Første gang i september var imod Slovakiet med et vikarlandshold og dernæst mod Wales. Begge kampe blev vist i vores klubhus. Det agter vi også at gøre med fremtidige landskampe.

NB 93 afholdte også vores første store fest i efteråret eftersom den første Bloody skulle spille i NB 93 puljer. Både førsteholdet og andetholdet tabte deres respektive kampe, men det stoppede dog ikke festen. Andetholdet fik endda nogle gevaldige klø, mens førsteholdet tabte med mindre margen, en nu meget vigtig kamp, mod Aarhus Juniors som pt. ligger etter i puljen.

NB 93 – førsteholdet

NB 93 førstehold har i september måned spillet en masse kampe. Nordbyens bedste har her cementeret deres ret til at være i serie 3, modsat sidste sæson, og kandiderer lige pt. til Serie 2.

NB 93 har i september mødt alle, pånær et hold, i gruppen. Det har resulteret i intet mindre end 5 sejre, men også to nederlag. Det virker til at være alt eller intet i kampene for NB 93 førstehold, der endnu ikke har spillet en kamp, der har endt i pointdeling.

NB 93 i toppen af topscorerlisten finder vi Thomas “Rex” Jakobsen har nettet 8 gange for gange i alt for NB 93 og ligner et godt bud til dette års topscorer, mens Kasper Sand er 4 mål bagefter med sine 4 scoringer. NB 93 suveræne assistmager, der har siddet ude de sidste par kampe grundet en skade fra SUMOBRYDNING (han læser idræt) er Thusanth Vettivel. Han har støttet sine medspillere med intet mindre end seks assists og det er vel og mærke med færre spillede kampe end de nærmeste forfølgere i Bjarke Hjulmand, Thomas Rasmussen og anfører Lasse Lund. Du kan læse mere om alle de nævnte spillere her

NB 93 førstehold kæmper stadig med omkring oprykningen og alle kampe må siges at være vigtige på nuværende tidspunkt. Desværre tabte NB 93 deres første kamp i oktober mod Silkeborg KFUM, som gjorde det onde atter engang mod NB 93 drenge på hjemmebane.

NB 93 – andetholdet

NB 93 andethold har i år haft en rigtig skidt sæson.  Du kan se i tabellen her.  Det er faktisk gået så skidt at ingen sejre endnu er tilfaldet vores drenge.

NB 93 har forsøgt sig med forskellige formationer og mange forskellige spillere. Intet har virket helt rigtigt. Vi må sige at mange gange er skader og slet og ret uheld faldet i modstanderens favør. NB 93 har ofte været meget tæt på, særligt i vores kamp mod Silkeborg United, som du kan læse kampreferat af her på siden

NB 93 andethold har konfronteret mange konflikter og personlige skamysler, men måske det har knyttet os tættere som hold og på den måde gjort NB 93 til et bedre hold.