NB93 “Old Boys” – MidtVask

Høj sol over Aarhus firma sport og NB´s rigtige 1.hold skulle spille sæsonens første kamp.

Til kampen havde den hvide klapperslange aka Søjberg udtaget et utrolig stærkt hold.

Anders Ceni, Peter P, Viking, Jesper Thy, Storm, Bill, Tu, Thomas Thorninger og Munken.

Kampen startede meget nervøst og spillerne virkede en anelse nervøs, især Peter P som var vendt tilbage efter en uhyggelig knæskade og præsterede flere afleveringer direkte i MidtVask fødder, hvilke resulterede i en 0-1 scoring. Men NB´s helte lod sig ikke slå ud, hvert fald ikke før der var spillet 5min mere hvor Peter Pålæg igen agere utroligt passivt og giver endnu en 100 % chance væk og BOM 0-2!! Ceni som startede på mål og udstrålende en utrolig kamp gejst og vilje fra start, var ved at gå ud af sit gode skind. Kunne det virkelig være rigtig, at NB skulle sejle to mål væk. Svaret var åbenbart JA.

Efter 0-2 scoringen fik NB bedre fat og en hårdt arbejdende Jens “Kina” Tu tog endelig noget ansvar på midtbanen, hvilket gav NB mere spil og flere chancer. Desværre var Søjberg utrolig uskarp og brændte op til 4 oplagte chancer. Men lige pludselig sender banens absolutte ringeste spiller Peter P, et genialt indlæg i hovedet på en frem brusende Storm som pander bolden ind til 1-2. Nu begyndte det, at ligne noget og NB ejede kampen, men fik stadigvæk for lidt ud af det. Tu som lignede en, der lige havde taget opvasken inden kampen, spillede en rigtig flot kamp og havde den rette indstilling ville det anderledes. 2min før pause sender han et millimeter præcist indlæg i hovedet på NB’s hurtige kantspiller Storm, som endnu engang sender læderet i nettet til 2-2!!

I pausen var alle enige om, at vi skulle have mere gejst, dynamik og flow i spillet, så Søjberg kom på mål og Ceni kom på top. Søjberg havde spillet grotesk i 1.halvleg!

Det skulle hurtig vise sig, at være et genialt træk. Alt spillet foregik nu på MidtVask’s bane halvdel og NB lagde et højt pres, takke være Ceni som løb solen sort og hurtig stod der 3-2 til heltene, da Ceni fremtvinger et selvmål. Et rigtig energi mål.  Nu var det angreb på angreb og det var bare et spørgsmål om, hvor meget NB ville vinde med. Kampen måske smukkeste angreb bliver sat op af Jesper Thy, som sender Ceni af sted på venstrekanten, hvor han fikst sætter en mand og går mod baglinje, han kiggede hurtigt op og sender et skråt indlæg direkte i fødderne på Bill, som sikkert kanonere bolden i mål til 4-2. MidtVask som var en flok humørsyge spillere begyndte, at skændes indbyrdes og havde ikke mere at komme med, sparkede langt hver gang, hvilket var guf for Jesper Thy på 2.01cm som nemt vandt duellerne. NB begyndte også at tage det lidt med ro og mistede lidt koncentration, på nær Ceni som stadigvæk havde masser af energi og ville have mere og da NB får et indkast er Ceni hurtig i opfattelsen og smider den direkte op til en helt fri Tu som scorer til 5-2 som også bliver kampens resultat.

En helt igennem godkendt indsats, hvor det var tydeligt, at flere af spillerne ikke havde rørt en bold siden sidste sæson. (Viking)

Mål: Tu 1. Storm 2. Bill 1. Selvmål 1.

Ass: Ceni 3. Peter P 1. Tu 1.

MOM: Jesper Thy