NB 93 starter op igen.

Sommerferien er ovre for NB 93 og det er tid til at komme i gang med noget lækkert seriebold igen!

Sidste gang der har været et indlæg her på NB 93′ siden har været over et år siden og nu vil jeg prøve at opsummere, hvad der er sket siden da!

Forår 2018

Førsteholdet i serie 3 holdt sig oppe og dette var Sunes sidste sæson som træner i NB 93, god vind til dig fremover og vi ses selvfølgelig i klubben!

Andetholdet havde en forfærdelig sæson i serie 5, men vi nægter at spille i serie 6 igen, så vi har tilmeldt holdet i serie 5 igen!

Sommerferien

Nordbyen holdt sit 25-års jubilæum med et brag af en fest på Finlandsgade, hvor gamle som nye spillere kom forbi og bidrog til en fantastisk stemning, der ikke har set sit lige i NB-regi. Det var virkelig en god oplevelse at tage del i.

Sommerferien har også gået med, for bestyrelsen, at finde nye trænere til begge hold, da Sune & Nørre stoppede, særlig Nørre, efter mange års tro tjeneste. Dette har gjort at vi har to nye unge trænere på plads; Koban Vettivel tager styringen på førsteholdet og Jan Kehlet, tidligere spillere i NB, tager styringen på andetholdet. Det er et samarbejde bestyrelsen ser umådeligt meget frem til og som allerede har vist positive takter med et stort fremmøde til de første træninger. VELKOMMEN TIL, Koban & Jan!

Efterår 2018

Førsteholdet har spillet to kampe og andetholdet har spillet én enkelt og fået en anden aflyst, da Grenaa IF trak sit hold fra puljen.

Førsteholdet har indtil videre tabt én og vundet én, så sent som i går (læs referatet under Serie 3) og Koban ser ud til at have fundet sig godt til rette i klubben.

Andetholdet, med Jan i spidsen, har fået vendt en 2-0 føring til VRI til 2-2 og fået tre gratis point fra Grenaa. Andetholdet spiller igen på lørdag, samme dag som førsteholdet, hvor der forhåbenligt kommer seks point hjem til holdene!

 

Du kan læse førsteholdets kampreferater fra kampene på her

Andetholdet kampreferater her

NB har fået Facebook side

Vi har oprettet en Facebook side, som fungerer som en hurtig nyhedsportal for klubben. Den kan du finde her!

NB vender tilbage i den digitale verden - Keep Calm We are Back