FØRSTEHOLDET – NORDBYENS STOLTHED

Førsteholdet er NB 93′ stærkeste mandskab og har været i en rygende udvikling igennem en længere periode. Der er kommet og gået spillere, men alligevel har de 14 bedste af trænerens udvalgte holdt et solidt niveau. En ting er helt sikkert: De skaber altid en stemning for dem på sidelinjen af Katrinebjergskolen!

Tilgang af nye ansigter & trænere

I efteråret 2018 kom to nye trænere til med nye idéer, som ofte bringer gode ting med sig. Det er bestemt også håbet at Koban & Jan i samarbejde vil udrette store ting med truppen. Der er kommet nye spillere til, som har kunne gå direkte ind på førsteholdet. Enkelte andre har kunne forstærke andetholdet væsentligt. Ydermere har de to trænere været i stand til at trække rigtig mange spillere til og vi har registreret 50 forskellige spillere i opstarten, hvilket er ganske fantastisk!

Dette gør at konkurrencen altid er tilstede og førsteholdet således kan udfordre hinanden indbyrdes. Det giver en solid tænding til træning og bidrager til den gode klubånd med en fandenivoldskhed, vi i NB 93 altid stræber efter.

Ambition og niveau

Førsteholdet hos NB 93 har bestemt niveauet til at spille højere end serie 3. Klubben har også spillet serie 2 i nogle sæsoner, men et lille generationsskifte og skader har været med til at præge holdet negativ retning. Dog går drengene imod opgaven med mandsmod og med de nye trænere i spidsen vil det uden tvivl været målet.

Koban, Bøhme & Jan

De nye trænere i NB 93