Kamp referat bss – nb

Ekstrem ringe Møllevangskolen var hvor slaget skulle slås. Har sjældent set ringere bane, en grusbane havde faktisk været bedre at spille på. Solen skinnede på en råkold fredag aften.

NB starter godt med en god aggressiv tilgang, som udmønter sig i spilovertag og chancer. Specielt Mås var oppe på dupperne, han drog igen og igen gæk med BSS højre side. Små 10 minutter spillet, Bettemås får fat i bolden efter godt genpres, han kigger op og en velovervejet aflevering tværs over banen, til en helt fri Stoif, som sikkert udplacere keeperen. Super start og fuldt fortjent. Efterfølgende har Hønke en chance for at udbygge føringen, men i stedet for at sparke fra en fri position i højre side af feltet, aflevere han skråt tilbage og den store chance løber ud i sandet. Få minutter senere har Stoif en kæmpe mulighed, men banens forhold gør at friløberen ikke bliver til noget.

BSS har ikke haft noget spil eller nogen chancer, pludseligt ud af ingenting kommer de fri i NB´s højre side, indlæg til en fri angriber som hamre bolden ind bag Jesper. Skide ærgerligt, da det sker på en fejl fra vores side. BSS har en god periode og scorer endnu en gang. Damir flytter sig uforståeligt fra en bold som kommer lige til ham, BSS manden header videre til en medspiller som first timer  den i det korte hjørne. 2 fejl resultere i 2 scoringer i mod heltene i de fængselsstribet trøjer.

Charley får gult kort for at stå i vejen for et frispark, lidt usædvanligt dømt af dommeren, men det er vi jo vant til……

Te pause

2. halvleg, Mås og Bettemås kommer ud og Lasse og Frederik kommer ind. NB starter igen godt og lægger pres på de blå blusede, men det sidste tryk manglede. damir ud og Andreas ind på midtbanen, det gav det pondus til at NB blev alt dominerende. Eidner kommer igennem i højre side Stoif er fri på midten, Eidner tordner selv lige over mål. Stor chance som burde have resulteret i mål. Lasse kommer igennem i venstre side efter en flot tur, man afslutter lige på keeperen. Hønke har en kæmpe chance men skyder over. Stoif bliver rykket ned i feltet, men dommerens tavse fløjte sagde det hele… Joachim bliver sat frem i angrebet for at lægge maksimalt pres på. Han kæmper sig til et straffespark, da han brutalt bliver rykket ned. Charley bliver sat til at sparke….. men brænder! Første brændt straffespark fra Charleys side i de mange år han har været i klubben. I slut minutterne får Eidner gult kort.

NB taber sæsonpremieren i en kamp hvor vi klart havde overtaget, men marginalerne var ikke med os og visse kendelser var i mod os.

En godkendt kamp der burde have sluttet med NB som sejrherre…

0 – 1 Stoif (ass Bettemås)

1 – 1 BSS

2 – 1 BSS

Gul kort: Charley, Eidner

MoM Eidner