Kampreferat

Kampens spiller:

VRI vs. NB 93

Startopstilling til højre – fredag d. 21. september – NES Park

Bænken: Stello, Dennis C & Seb (skadet)

NB 93 besøger i dag NES Park i ghettoområdet Risskov.

Sidste gang de to hold stødte sammen endte det i pointdeling efter et stærkt comeback af NB i de døende minutter. I dag håbede Nordbyens helte at skulle lave det til tre point.

Kampen skal spilles på kunstgræs og det burde være en fordel for NB 93, da vi kommer fra en langt mere ujævn bane på Katrinebjerg, så nu kan vi for alvor udfolde vores tekniske evner og Jans enormt detaljerede dødboldstaktikker

Kampstart

NB har egentlig god fat i VRI og der bliver kæmpet godt, særligt på midten har NB fundet mere vilje efter formationen er blevet lavet om fra diamant til en standard 4-4-2. Men desværre efter et lille kvarter må Michael, vores venstre back, hoppe ud grundet en lægskade.

Ikke helt optimalt, da vi allerede har en skadet spiller på bænken i Seb…

En lidt våd klud i hovedet, som kun bliver værre da Siebert også begynder at jamre sig. Heldigvis har vi to stærke udskiftere på bænken som er klar til at gå ind.

Desværre rækker kondien fra dagens dommer kun løb i midtercirklen og det betyder at der er mange offside der ikke bliver dømt. Det giver vores rutinerede forsvar en klar ulempe, da vi trækker de pretty boyz offside hele tiden.

Dette fører til at Anders er nødsaget til at lave en tackling inde i felten og her tøver dommeren ikke et sekund, straffe til VRI.

Selvom vi i dag har lånt den ellers formidable førsteholdskeeper, Sander, så går et velsparket straffe ind og ghettoens drenge kan juble først.

1-0 til VRI

Hefter udvikler kampen sig positivt og der bliver gået til stålet. Martin får en kæmpe chance tæt på mål, men skyder direkte på keeperen. Martins hurtighed er i dag også farligt og betød at vi havde en klar offensiv fordel.

Damir havde fået anførerbindet i dag og det betød at der skulle diskuteres med alt og alle. Dommer (selvfølge), modspillere, medspillere, modspillernes tilskuere, vores tilskuere og sågar vores træner. Desværre førte det ikke til noget ifbm. med et par gule kort dommeren skulle have givet, men omvendt slap anføreren formodeligt også selv for et gult kort i anden halvleg.

Gutternes mistede fokus et kort øjeblik og så brænder det på i egen ende.

2-0 til VRI

En ærgerlig scoring, da NB ellers har været godt med indtil videre. Adip og Jens har domineret vores midtbane og Dahl som er rykket ned på backen efter Michael har holdt dem godt væk, men desværre har vi også mistet en offensiv tangent at spille på. Det fører til at vi ofte spiller på lange bolde, som VRI ofte vinder.

Halvleg

Der bliver lagt fokus på at der skal spilles mere bold og mindre lange afleveringer, men desværre får vi ikke ført det ordentlig ud.

Vi er også ved at løbe os selv flade pga. de lange bolde og det betyder at midtbanen knækker over og forsvaret står alene ofte. VRI har nogle hurtige folk oppe foran, som bliver stoppet med gode tacklinger af Damir og Anders plus nogle fine redninger af Sander i buret.

Det holder dog ikke for evigt og vi må sande at VRI har mere energi til at strikke gode angreb sammen.

3-0 til VRI

Selvom NB 93 har haft spiller i gode perioder og vi får spillet bolden godt, så er det som om den sidste koncentration mangler i spillet og vi mister pusten for hvert angreb vi får stoppet.

Dog leder det til at vores individuelle spillere kan steppe op og lege lidt med de soignerende Risskov fyre. Siebert snyder et par spillere, der vælter ham. Frispark og Siebert tager selv. Han sender bolden ind mod bagerste stang og målmanden som slet ikke er blevet testet nok i dag, fumler rundt og bolder ryger ind! 

3-1 

Herefter er det som om at NB får lidt ny energi og det leder faktisk til en ny chance.

Dennis Cordsen, som er blevet indskiftet i første halvleg får en mulighed, da bolden dumper ned foran ham, men igen bliver de store chancer sat direkte på keeperen, som har haft en nem dag på kontoret.

Kampen ender 3-1 til VRI

Startopstilling mod VRI

Kampreferat

NB 93 vs. BSS Sport – Søndag d. 16. på Katrinebjergskolen 

Mikkel, Adib & MP starter ude, se startopstillingen til højre.

Kampens spiller: Storm

Første halvleg

Frisparksmål af BSS sport, sejler forbi Marius, som tror den er forbi, dog er den blot placeret meget yderligt og sniger sig ind ved bagerste stang.

0-1 til BSS

Martin får en lang bold og overløber fuldstændig forsvarsspilleren, men brænder friløberen.

Alion laver en vanvidstackling, han saver bogstavelig talt BSS spilleren ned bagfra, men dommeren synes at Jakob er en flot fyr og lader ham slippe med en henstilling! NB sidelinjen griner sagte, da den faktisk var mere rød end gul i vores bog. Jakob slipper heeelt for noget, vildt nok. Første gang længe vi har været så heldige med en dommerkendelse.

Første halvleg byder ikke på det store, NB sidder faktisk på spillet og det munder ud i enkelte skud fra Dahl og Dan, men ikke noget farligt.

Indkast langt nede på NBs banehalvdel, Dahl kaster ind mod Marius, men bolden hopper over og det giver en kæmpe chance til BSS, som ellers har været helt trykket tilbage, og de øger føringen til 0-2. Stor fejl i forsvaret og af målmandsvikaren, desværre.

BSS Sport kan være meget tilfredse med første halvlegs resultat. De har været presset i bund af et veloplagt NB hold, men har fået scoret på et frispark og en stor fejl. Meget ufortjent at NB ikke er foran.

Anden halvleg

Der bliver rokeret rundt på pladserne fra NB. Marius er ikke længere målmand, men det bliver i stedet Jacob Staall der får tjansen, hvilket han gjorde ganske udemærket resten af kampen.

NB sidder stadig på spillet og fortsætter de gode takter. Storm har helt styr på forsvaret og aftalerne virker til at være i orden nu.

Det munder ud i en stor chance til Martin tæt på mål. Den skal bare prikkes ind over stregen, men den bliver sparket ind på målmanden og væk.

Meget af spillet i anden halvleg foregår på midtbanen og NB vinder den kamp, desværre bliver det bare ikke til de helt store chancer og tilskuerne må nøjes med at more sig over at Tobias er ved at falde over de nymalede linjer på banen.

Kampen nærmer sig sin slutning, men Martin får lige en sidste chance, som heller ikke går ind.

Kampen ender 0-2 til BSS Sport, så må fryde sig over dette ufortjente resultat.

Startopstilling

Kampen d. 8. september kl 15:00 mod KAF

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Der er fantastisk mange på sidelinjen til dagens bloody! Førsteholdet har spillet og er nu tilskuere og folk der var i byen fredag er nu kommet ud af fjerene. Det er i sandhed en dejlig dag at være NB 93 spiller/fan. Desværre, fulgte det sportslige ikke med, da førsteholdet havde tabt deres kamp 2-5 mod Aarhus Juniors og andetholdet nu skulle få ørene i maskinen af KAF.

NB startopstilling til højre herfor:

På bænken starter: Adib, Martin Frederiksmose, Monza

Kampen starter nogenlunde og de to hold ser hinanden an, men der går ikke lang tid førend at NB bliver skubbet ned i nærheden af eget felt og KAF får skudt på kassen. Jeppe er dog sikker inde på stregen og afviser nemt de forkølede skud.

NB 93′ andethold har måske de bedste spillere med på papiret, men vi mangler forståelsen for de pladser som ikke er spillernes favorit pladser og formationen stærke og svage sider. Det ses tydeligt igennem hele kampen, hvor der sker forskellige koks i maskinrummet. NB bliver også ramt af to hurtige skader til både Seb & Siebert, hvor Seb sidder ude næsten resten af kampen.

KAF må vi erkende er et godt spillende hold og har lavet flere mål mod NB da dommeren fløjter til halvleg. Dommeren dømte også førsteholdets kamp, så måske de mange tilråb har fået ham til at gå lidt imod NB i andetholdets kamp. Der er immervæk mange tvivlsomme kendelser og hans sparsomme danske sprog gør bestemt ikke frustrationen mindre hos NB supporterne på sidelinjen.

I anden halvleg bliver det værre for NB, formen bliver testet af de dygtige KAF spillere og selv Damir, som ellers har været i fortrinlig form på andetholdet, begynder at lave småfejl.

NB 93 har forlængst opgivet at vinde kampen. Det hedder damage control nu.

Vi kæmper videre og Bill & Marius tester forsvaret hos KAF flere gange, men ikke noget der bliver mere farligt end et hjørnespark.

Monza der gik ind på midten i stedet for Seb gør jobbet rigtig godt og der bliver fightet igennem fra hans side. Monza der har holdt pause fra fodbolden i to år gør et fremragende comeback, men desværre er resultatet NB 93 unådigt. Monza fik i øvrigt en andenplads til MoM, målt i stemmer i Klubben.

Kampen slutter og NB 93 må erkende at der er en del der skal arbejdes på. Jan melder at det skal drikkes væk i Klubben og JA FOR HELVEDE!

Sikke en fest og sikke en gejst på sidelinjen, på trods af resultaterne. Fuck det. Videre.

KAMPENS SPILLER: Jeppe M  (keeper)

TILSKUERTAL: 45

Startopstilling

Kampen mod Fuglebakken KFUM Århus (4)

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Banen ligner pis, linjerne uskarpe og Tanev løj omkring solskin.

NB startopstilling til højre herfor:

På bænken starter: Munk, Adib & MP

NB 93 er klar imod et ungt, dansk etnisk, Fuglebakken hold som så mange gange før.

Kampen fløjtes i gang af den noget unge dommer, som havde en svær opgave i vente.

NB starter godt og får spillet til at køre med gode opbygninger nedefra i den rutinerede forsvarsduo. Men munder ofte ud at der opstår en af mange kampe på midtbanen, som i dag er forstærket med en smal diamant for at skabe overtal.

Allerede her er der mange små diskussioner på midtbanen. Fuglebakken smider sig ofte og skriger som tøsebørn, hvilket resulterer i at de får mange frispark af den letpåvirkelige dommer. Forsvaret holder dog god stand, med Damir i en sweeper rolle, og der bliver ofte clearet op mod de to hurtige angribere.

De første større chancer fra NB kommer efter et hjørnespark fra Seb, hvor Storm er først på, målmanden redder og den ryger ud til en af deres forsvarspillere, som sender den ud til Seb igen, nyt indlæg, ny chance til Storm, men ved siden af.

Fuglebakken får et hjørnespark og der er en masse fumlen rundt, men Storm får sat en tå på og skyder den sikkert over vores egen overlægger fra en meters afstand. Fremragende forsvarsspil. Hjørnespark skulle senere blive et problem for NB

I første del af første halvleg er det NB der sidder på spillet og det skyldes især en mandfolkeindsats af Alion på den defensive midtbane. Han benytter sig ofte af Andreas’ hurtighed fra backpositionen og det munder ud en masse gode angreb fra NBs højre side. Dog uden det kommer til de store chancer.

Det er dog fra venstre side at den første scoring kommer!

Laigaard og Duen deltager i et højt pres, hvilket presse en Fugleback til at spille tilbage til sin keeper der lavet et svagt udspark lige i fødderne på Bill, der nemt trækker forbi og knalder den ind i fjerneste hjørne!

 

1-0 NB!

 

Nu kører det og NB sidder på spillet resten af halvlegen, der ikke byder på de store chancer til hverken Fuglebakken eller det fantastiske hjemmebanehold. Der har været meget indianerbold, som har resulteret i at der er brugt meget energi på hæsblæsende spil og det koster. 

HALVLEG

 

Jan Kehlet laver tre udskiftninger; Munk & MP tager over i motorrummet, Seb og Laigaard ryger ned på backene, Andreas og Duen får en pause og Martin kommer ud i stedet for Adib, der ryger på toppen med den hårdtkæmpende målscorer, Bill.

Fuglebakken kører mere på deres kanter og det presser vores to backs, som får meget at lave og midtbanen står lidt skævt til tiden, men der bliver kæmpet hårdt videre. Særligt Alion, som desværre også går over stregen og modtager et surt, men fortjent, gult kort efter mange tacklinger. 

Det gule kort presser NB i bund og give Fuglebakken en masse chancer, de fleste ender ikke med afslutning og der skulle da også noget held til. Et indlæg lander i panden af deres kant, hans hovedstød bliver afrettet af Storm og snyder Julian i kassen.

1-1

I den her periode med 10 mand er der mange der bruger mange kræfter og det koster også et par udskiftninger, hvilket medfører en del forvirring og det fanger også NBs forsvar i ubalance, der dumper en heldig bold ned til en Fuglemand og den bliver igen smidt forbi Julian.

1-2 til Fuglebakken.

NB bliver fuldtallige umiddelbart før 1-2 scoringen, men vi bliver nødt til at bruge nogle minutter på at få fat igen og finde spillet fra første halvleg frem. Desværre går der lang tid og den hidsige stemning på banen tager meget af vores fokus. Vi får dog skubbet os langt frem til sidst i kampen og i dommerens tillægstid er det NB der har presset Fuglebakken i bund, der nu er på hælene. Vi har to hjørnespark som vi ikke får det store ud af og kampen slutter med et langskud, der går et stykke forbi, af Storm.

KAMPENS SPILLER: JAKOB ALION (6 stemmer)

TILSKUERTAL: 5

TILSKUERTAL (FULDTID): 2 (tak Marius & Dennis G)

 

Startopstilling