Damir Vehabovic

Damir Vehabovic

Central midtbane

Damir er altid en fast støtte på førsteholdet såvel som i klubben. Damir har udmærket sig med sine lange afleveringer, frisparksbasser og sikre straffespark. Når DV ikke brøler på Katrinebjerg, så hjælper han også til i klubbens bestyrelse som har god gavn af hans no-bullshit balkan attitude som han ofte også viser på banen.

Marius Høy Frandsen

Marius Høy Frandsen

Angriber

Marius er kendt for hans solide venstre skøjte og lange hår. Han er med tiden gået fra at være lynhurtig kant til velplaceret angriber, hvor han ofte har bidraget med assists og basser til andetholdets scoreboard.
Marius er også med i klubben bestyrelse og hjælper altid til i klubhuset.

Jesper Bill

Jesper Bill

Angriber

Bill er en af klubbens altmuligmænd. Han kan spille alle pladser og gør det fremragende på dem alle. Bill var i en længere periode ofte at finde på førsteholdet, men som årene gik og kroppen blev gammel, så droslede jernmanden ned og bomber nu løs på andetholdet. Medmindre der er en midterforsvarer der er syg.

Sebastian Nygaard

Sebastian Nygaard

Midtbane & Angriber

Klubbens meget venlige webmaster

Michael Storm

Michael Storm

Midterforsvarer & Angriber

Storm er en gammel kending i klubben og har været en af de helt store målscorere i klubben. Det er han for så vidt stadigvæk, men hans evner i hovedspillet bliver nu brugt mest i defensive aktioner. Når tiden er knap, er han dog en fremragende tank center forward!

Jesper Dahl Sørensen

Jesper Dahl Sørensen

Midtbane

Dahl er en fandenivoldsk spiller, der har godt overblik og kan spille de fleste pladser. Dahl bidrager ganske positivt til bødekassen med at skyde bolde ud af Katrinebjerg! Han er relativt ny i klubben, men vi regner med at han bliver længe!

Nicklas Ryan Madsen

Nicklas Ryan Madsen

Midterforsvarer & Back

Ryan eller Ry-an er hurtig venstrebenet venstre back. Han gør det glimrende i langt de fleste kampe og valget er ofte også faldet på ham når førsteholdet bliver udtaget. Ryan er også tit at finde i klubhuset, hvor han gerne modtager prygl i dart.
Derudover er han glødende AGF-fan. SFA!

Daniel Siebert

Daniel Siebert

Angriber

Hvis Siebert var ligeså god en fodboldspiller som han er til at snakke lort, så havde Danmark en potentiel afløser til Bendtner, bare med flere skandaler. Siebert er rap i fødderne og laver gode driblinger. Han er af og til også at finde på førsteholdet.

Jakob Alion

Jakob Alion

Midtbane

Alion er en hårdtarbejdende midtbanespiller, men som også kan bruges på andre pladser. Han har en vilje der sjældent er set i NB 93, men nogle gange ender det også med en tosset tackling og et gult kort. Jakob er backup på midtbanen til førsteholdet og anfører andetholdet af og til.

Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen

Back & Kant

Andreas er god til at de helt lange løb på kanterne, uanset om det er som kant eller back, så finder han ofte baglinje. Andreas har som ny mand etableret sig på andetholdet igennem hans eminente form, som altid holder mindst 80 minutter.

Dennis Duelund

Dennis Duelund

Back & Kant

Sjældent har NB har en SÅ energisk back som "Duen"! Han er utrættelig i sin pres og en rigtig terrier som bider modstanderen i hælene. Duen er også at finde i klubbens bestyrelse, hvor han arbejder for at gøre klubben mere festlig igennem sociale arrangementer.

Michael "MP" Pedersen

Michael "MP" Pedersen

Midtbane

MP startede i NB 93 som assisttræner for Sune, som var træner før Koban. Dette stoppede dog hurtigt, da MP hellere ville slipper tøjlerne og spille fodbold i stedet. Han gør sig bedst på midtbanen, hvor han tager offensive raids og 1 ud af 10 gange har han et meget farligt venstre ben.