Kort resumé af kampen mod Aarhus Juniors

Lørdag d. 8. september kl 13:00 – Katrinebjergskolen

Startopstilling til højre:

Toke, Lokum & Mads R starter på bænken

NB 93 taber kampen med 2-5 til Aarhus Juniors

Tilskuere: 20

NB mål: Kasper Sand & Tim Andersen

NB assists: Thusanth Vettivel x2

Kampens spiller: Lasse Lund

KAMPREFERAT

Skrevet af Sebastian N. Albrektsen

Banen på Katrinebjerg ligner sig selv, knoldet og uduelig som værnepligtige i deres første uge.

Indenfor de første 10 minutter er der ikke mange chancer, men Aarhus Juniors har en chance tæt på mål. Men skyder over.

5 minutter efter er NB der har en stor chance i det ligner en super redning fra keeperen, som nok bliver drillet lidt af banen på stregen.

Aarhus Juniors får et indlæg ind og et passivt NB forsvar se angriberen tage den til sig og udplacere Sander i målet.

0-1 til Aarhus Juniors

Sand er god til at stikke lidt til forsvaret og laver et par frispark.

Kæmpe chance til Aarhus Juniors, men den bliver sendt over igen.

20 hools er på plads på sidelinjen. Og flere kommer til.

NB misbruger to hjørnespark og senere prøver Thusanth lykken udefra, men den er dog langt forbi og over målet.

Tim mister bolden pga. mangel på støtte og giver en lille friløber fra en spids vinkel. Angriberen, en lille tæt type, sender den over. NB var lidt heldige der.

Vi må erkende at Aarhus Juniors har siddet på første halvleg. Thomas Rasmussen er sendt til tælling efter en hovedstødsduel og Tim har lidt næseblod og så er Bloody rent faktisk…bloody.

Lokum bliver sendt ind, bjarke rykker ind på midten, sammen med Tim, i stedet for Thomas. Lokum laver en masse god ting på kanten.

Aarhus Juniors får gult kort efter en grim eftertackling.

Nu skal NB udbytte momentum!

Mose smider en bold over efter et hjørnespark. Utroligt så mange bolde der bliver smidt over i dag, men banen tage skylden

Herefter skulle skribenten selv gøre klar til kamp, så referatet bliver tager et resumés form.

Mange scoringer skulle komme imens og det blev faktisk til også til en enkelt af Sand. Da andetholdet kommer tilbage fra omklædningen er stillingen 1-3 til de onde og kampen havde udviklet sig til en mere taktisk affære, hvor NB pressede op, men det kostede i den anden ende.

En friløber bliver sendt ned mod Sander, som bliver fanget på mellemhånd og må mosle sig til at få stoppet angriberen og der bliver dømt straffespark. Sander får selv muligheden for at redde situationen.

Saaander REDDER! Et lavt spark i Sanders venstre side, bliver anvist af den højtråbende keeper, der får en lille lap på og giver et hjørne. Fantastisk redning af en selvforskyldt situation.

Desværre holdt det ikke Juniors væk og de fik scoret igen, kort tid efter Sanders straffesparksredning.

1-4

Og det skulle også blive 1-5 efter en sløset opdækning.

Heldigvis fik Tim reduceret efter et hjørnespark, hvor der sker en masse fumlen rundt i det lille målfelt og Tim viser sig at være den stærkeste og maser bolden ind over stregen.

2-5

Slutfløjt!

Startopstilling

Kort resumé af kampen mod Fuglebakken KFUM Århus (2)

Tirsdag d. 4 september kl 18:00 – Katrinebjergskolen

Startopstilling til højre:

Lars “Lokum” Kirkeby, “Abdi” & Mads R starter på bænken

NB 93 vinder kampen med 4-2 over Fuglebakken KFUM Århus (2)

KAMPREFERAT

Skrevet af Tim G. Andersen

Referat mod Fuglebakken/Viborg fraflytters

Sæsonens fjerde kamp er hjemme mod et lukket hold i Fuglebakken, gad vide om de egentligt har rigtige hold i den klub? Mose og E kender hele banden, det skulle være et godt hold med folk der har spillet division og DS.

Det er som om, at den viden sætter sig i os, og optakten er præget af ”mismod” og forventningen om at få en snitter. Vi går dog på banen og viser STOR kampgejst, og efter flotte kombinationer, scorer vi til 1-0 efter 3 min. Da der er spillet 15 min. har midteraksen allerede lavet 6-8 frispark, og nordbyens helte er stemplet ind. Det huer ikke drengene fra Viborg, men det er her Katrinebjerg og serie 3.

Efter 20 min. kommer de fængselsstribede også foran 2-0. Et hjørnespark bliver slået til bagerste stang, og her vrister Tim sig fri af en markering og sætter hovedet på. Op i nettaget og så er 2-0 føringen. Der går dog ikke længe, så får selvsamme Tim et tyndt gult kort midt på banen. Det er ellers hans første frispark, men dommeren ser en hård forseelse – Tim er overraskende nok ikke enig.

En mand i undertal har vi det svært, og drengene fra Midtjylland får også scoret i den periode. Vi kommer dog foran 3-1 kort før pausen, da endnu et hjørnespark resulterer i mål. Bolden flyver rundt mellem målmænd og tamme forsøg på clearinger, og så kan T-Rex til sidst sætte kuglen ind.

En pauseføring på 3-1 bliver udbygget til 4-1 efter en times tid. Thomas Rasmussen sender først et langt indkast en smule for kort, velsagtens med vilje for at lokke modstanderne lidt frem, og da han får chancen for at kaste endnu et med det samme, kaster han den helt til bagstolpen. Her dukker Thusanth op, og gør det til 4-1. Oldemor Olga havde scoret på den, så meget plads var der helt inde på stregen.

Herefter følger en lille halv times chancehav til Fuglebakken, hvor bolden bare ikke vil ind. Sander disker op med flere flotte redninger, men vi bliver også reddet af en uskarp dag foran kassen. Det bliver dog 2-4 kort før tid, da dagens ottende største chance bliver omsat.

Det ender dog med en 4-2 sejr over et rigtig godt hold, som forventes at ende i toppen af rækken.

NB 93 målscorere:

Tim Andersen, Rex X2 & Thusanth Vettivel

NB 93 assists:

Thomas Rasmussen, Lasse Lund & Thusanth x2

Kampens spiller:

Christian “Mose” Mosegaard Jensen

Startopstilling

Kort resumé af kampen mod FC Rangers

Lørdag d. 1 september kl 13:00 – Hasle Skole

Startopstilling til højre:

Anders Tegen Linde, “Abdi” & Tobias starter på bænken

NB 93 taber kampen med 4-3 til FC Rangers

KAMPREFERAT

Skrevet af Tim G. Andersen

Vi kommer ud på Hasle Skole, der er svømmestævne i gang, så det er svært at finde et omklædningsrum, og endnu sværere at finde et toilet – så er vi ligesom i gang. Banen er omvendt skide fin, tyk og med dejligt grønt græs. Om dét er grunden til vores flotte start, det skal være usagt, men vi kommer dejligt fra land og tør spille fodbold. Det lykkedes bestemt ikke hele tiden, og vi laver ind imellem også dumme boldtab, men 1-0 scoringen bliver vores. En dyb bold finder en velspillende Thusanth, der ligger den på tværs til Bach, der med en fesent træf på kuglen får scoret. Efter 15 min kommer vi også foran 2-0. Keeperen fjoller rundt på kanten af målfeltet, Thusanth tager bolden fra ham, og inde foran sætter Adbi 2-0 scoringen ind.

Vi holder desværre ikke føringen til pausen. Et par dumme boldtab bliver straffen, og så spiller vi denne dag uden offside. Lidt ærgerligt det kun var Rangers, der havde fået den information. 2-2 ved pausen.

Det bliver desværre også 2-3 lige efter pausen, da et afrettet indlæg havner i panden på en stor mand, der med en redning fra Sander får sendt bolden på overlæggeren. Den store mand får dog selv fulgt op og gjort det til 2-3. Herefter følger en meget flot halvleg, hvor vi spiller med stor tålmodighed og mod. Boldbesiddelsen hedder ca. 75-25, men de store chancer får vi ikke. Det bliver derfor 2-4 5 min. før tid, da et indlæg sejler til bagerste stang.

Vi får reduceret til 3-4 med kampens sidste spark, da røde Mads sender et hjørne direkte i mål. Rangers viste sig at være et godt hold, men et vi slår på hjemmebane.

NB 93 målscorere:

Mads Rødby, “Abdi” & Nikolaj Bach

NB 93 assists:

Bjarke Hjulmand Nielsen & Thusanth Vettivel 

Kampens spiller:

Thusanth “Thusse” Vettivel

Startopstilling

Kampen mod tst Fodbold d. 28. august 2018

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Himlen er lidt grå, banen er lidt grøn med en masse knopper og NB er klar! Tilst ligner nogle små drenge, der er klar til at få prygl.

NB startopstilling: til højre herfor

Abdi – Rex & Tobias starter på bænken

Bum! Så er vi i gang.

Bolden hopper usandsynligt meget på den knoldede bane, men NB kommer frem til en chance fra vores venstre side, Lokum står bag kampens første skud på mål.

Thusanth tager gode træk ud mod højre side, bliver tacklet groft og Tilst får gult kort! 10 min i overtal til NB.

Tilsts målmænd får en tilbagelægning og må ikke samle op, han er ubeslutsom og Thusanth presser op og bliver skudt på, DEN GÅR IND!

1-0 til Nordbyen.

To minutter senere har Tilst et skud på stolpen, Sander har styr på den!

Bach får en lille henstilling efter en vild tackling af Tilst kanten, Tim afregner et par minutter efter. “Er du okay?”

Efter godt spil i en længere periode, kommer der et indlæg fra Mads på venstre back, Tilst målmanden dummer sig igen og bliver fanget på mellem hånd, mens Rex sikkert header den over ham!

2-0 til Nordbyen!

NB sidder godt på spillet og har gode kombinationer på venstresiden med 5 minutter tilbage af halvlegen.

Anden halvleg er i gang og Nordbyen fortsætter den gode stil! Sand tester målmænd med et hårdt skud lige på.
NB sidder hårdt på Tilst, der ikke har haft nogle muligheder i anden halvleg.

Første mulighed til Tilst, men Sander har styr på den og skubber den ud til hjørne.

Abdi har en god tur på højre side og får et frispark i en farlig position, men Mads sender den for langt.

Rex får et gult kort.

2 min efter fra Tilst et mere fortjent gult kort efter en for voldsom tackling på Bjarke.

Abdi får en god pasning i dybden, skubber den forbi en modstander og trækker ind, spiller på tværs til Lund, men Lund mister et skridt og får ikke afsluttet på den.

Der har ikke været lige så mange chancer i anden halvleg som i første, men energien er bestemt til stede og NB sidder på de fleste dueller.

23 hools har været forbi på Casa de Katrinebjerg her til aften, vejret har holdt tørt. 16 hools er på plads til slut 

SLUT 2-0 TIL DRENGENE!

Kampen mod Silkeborg KFUM d. 21. august 2018

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Himlen er lidt grå, banen er lidt grøn med en masse knopper og NB er klar! Tilst ligner nogle små drenge, der er klar til at få prygl.

NB startopstilling: til højre herfor

Abdi, Seb & Happy  starter på bænken

Bum!

Så er vi i gang for første gang i sæsonen

Inden kampen er der blevet varslet en dommer, som skulle være under bedømmelse af DBU for at komme op i højere serier, lad os bare sige…det var nok ikke med dagens præstation at han sikrede sig dette.

Banen i Silkeborg er betydeligt mere græsbelagt end Katrinbjerg, men den er ujævn som vådt bølgepap.

Kampen blev præget af dommeren som lagde en meget nærmest ikke tilstedeværende linje, hvilket resulterede i mange nærkampe, en af NB 93′ specialiteter, men de unge Silkeborg gutter kæmpede godt imod. Chancerne var der ikke mange af, men Ryan synes ikke at det blev spændende nok, så han laver et meget tyndt straffespark. Dommeren skulle endda kigge ud på bedømmeren før han turde fløjte..

Straffespark til Silkeborg…JEPPE REDDER!

NB 93 slipper med skrækken og fortsætter den hårde kamp på midten af banen.

Hvis man kun ser TV3 programmer “Mål, mål, mål” var dagens kamp en meget kedelig affære, da der nærmest ingen skud på mål var eller mål.

NB 93 tillader sig først i anden halvleg at blive presset helt tilbage. Både Thomas Rasmussen, Thusanth og Sand har følt den ikke-eksisterende linje af dommeren og er blevet tacklet hårdt. Bertel er blevet nødt til at gå ud med en lille skader i låret, Lund har krampe efter alle de duelle på midten med de yngre modstandere og Sand er også gået død i mange løb mod bagrummet.

At NB falder helt tilbage ender også skidt for Nordbyens drenge, da Thomas Rasmussen, for en sjælden gang skyld misser et hovedstød der fanger både Tim og den back-vikaren Seb på det forkerte ben og giver en ung Silkeborg-angriber muligheden for at passere Jeppe, som ellers har stået en fremragende kamp, han udnytter chancen og 1-0 til Silkeborg KFUM.

Efter scoringen vågner NB 93 lidt op, men det er desværre for sent.

NB taber en snæver, chanceløs og hårdt spillet kamp i Silkeborg.

Kampens spiller: Jeppe Marhauer (10 stemmer) 

Startopstilling