In my teams, the goalie is the first attacker, and the striker the first defender.

Koban VettivelTræner for NB 93’ førstehold

Træning for førsteholdet

På førsteholdet er det ofte Koban Vettivel som står for træningen. Der opvarmes altid med andetholdet og enkelte øvelser bliver også lavet sammen med dem, da de træner de samme systemer som førsteholdet. Dette sker i samarbejde med Jan Kehlet, andetholdets træner.

Såfremt du kommer til træning med førsteholdet, så kan du være heldig at dukke op på førsteholdets trup

Normal træning

Der opvarmes som sagt med andetholdet. Dette foregår nogle gange selvstændigt i ti minutter, hvor man løber uden pause, uden vand. Andre dage vil vi starte med at spille “kant” før den egentlige træning. Når den generelle opvarmning er ovre, så vil træningen oftest blive delt i to. Koban vil udpege dem han vil have med førsteholdet og Jan tager resten.

Herefter laver de to trænere selv træningen. Dette varierer altid. På andetholdet træner vi ofte spilskift, hvor vi skal rykke spillet og så gerne noget kamp efter. Koban laver ofte små kampøvelser på mindre baner.

Tillempet træning

Såfremt et af holdene skal spille i midtugen eller måske en fredagskamp vil trænerne vælge taktisk træning eller en tillempet træning. Dette kan være træning, hvor vi ikke anstrenger os fysisk, men måske mere hygge os. Det kan f.eks. være fodtennis eller dødbolde.

Hvis du vil have de seneste info omkring klubben, så join vores Facebookgruppe.