Thusanth "Thusse" Vettivel

Thusanth "Thusse" Vettivel

Kant & Angriber

Thusanth er et af de nyeste medlemmer af NB 93, men har allerede vist sine evner frem. Thusse er hurtig og en fremragende dribler samtidig med at han slår gode indlæg fra kanten. Thusanth kom til klubben, sammen med hans bror Koban, i efteråret 2018.

Sander Haddon

Sander Haddon

Målmand

Sander har været i klubben siden efteråret 2016 og har været målmand på førsteholdet næsten lige siden. Han er kendt for sin lynhurtige reflekser på stregen, stærk i en-mod-en situationer og store lyd. Derudover giver han altid gratis øl ifbm. dart i klubben.

Bjarke Hjulmand Nielsen

Bjarke Hjulmand Nielsen

Back

Bjarke er en bundsolid back, hvor hans fysik skinner igennem. Han følger med de hurtigste kanter og formår som regel at spille den lige i fødderne på Mose og Lund på midten. Bjarke er også forholdsvis ny mand i klubben, men starter oftest på backpositionen når førsteholdet spiller.

Rasmus "E" Eriksson

Rasmus "E" Eriksson

Central midtbane & Kant

E har ofte været at finde i truppen på førsteholdet og dertil været garant for både mål, assist og finurlig driblinger. E var fast mand på holdet, da NB rykkede op i Serie 2, hvor han slog sig fast. Desværre er E også god til solouheld og er for tiden skadet. Det har dog ikke forhindret ham i at hjælpe klubben udenfor banen, hvor han varetager NB 93’ pengekasse som kasserer.

Christian Mosegaard "Mose" Jensen

Christian Mosegaard "Mose" Jensen

Central midtbane

Mose er fyrtårnet på midtbanen, hvor han stikker sine lange lemmer og røde top på alt hvad der rører sig. Han er kendt for sin evne til at holde på bolden og vælge alle de rigtige afleveringer. Han er mindre kendt for sine hovedstød. Mose er også en del af NB 93’ bestyrelse udenfor banen og sidste del af trioen fra Viborg.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen

Midterforsvarer

Thomas er kendt for sin enorme fightervilje og sin gamle alder. Han er altid i duellerne i forsvaret på førsteholdet og har også udviklet en målnæse, når han har været ude og hjælpe andetholdet som angriber. Thomas er en stor hjælp i klubben, hvor han fungerer som kridt meistro og ofte donerer øl i klubben pga. hans evner i dart.

Tim Andersen

Tim Andersen

Midterforsvarer

Tim har været i klubben siden 2013 og har været fast mand på førsteholdet siden hans ankomst.
Tim er en vaskeægte klubmand og har vundet klubbens prestigefyldte pokal, opkaldt efter Thorben Nielsen, i 2016 og 2017.

Lasse Lund

Lasse Lund

Central midtbane & Anfører

Lasse Lund har været i klubben siden 2013 og har været sand gevinst for klubben siden da. Lasse har varetaget anførerbindet i flere sæsoner grundet hans dominans på midtbanen, stærke vokal og vilje til at ofre alt for sine holdkammerater.

Thomas "Rex" Jakobsen

Thomas "Rex" Jakobsen

Angriber

Thomas var en del af en værdifuld trio fra Viborg, der kom til NB 93 i foråret 2015. Thomas er kendt for sin hurtige fødder og driblinger, hvilket har ført til at Thomas blev den første topscorer, der slog Stoif af pinden. Thomas har i andres fravær også båret anførerbindet.

Lars "Lokum" Kirkeby

Lars "Lokum" Kirkeby

Midtbane

Lokum har været fast mand på førsteholdet længe nu. Han er kendt for sin gode indlæg og små finurligheder, som driver modstanderens backs til vanvid. Derudover er han kendt for aldrig at gå med underbukser efter træning og kamp.

Mads Haagensen

Mads Haagensen

Back

Mads har været en af de nye på førsteholdet, eftersom han har tjent andetholdet i l en sæson eller to. Mads har dog været en betydelig forstærkning til førsteholdet og bidrager ofte med gode raids op i banen og enkelte assists.

Nikolaj "Buch" Bach

Nikolaj "Buch" Bach

Midtbane

Bach eller "Buch" kom til klubben for et par års siden sammen med Sand fra Tjørring. Bach er en vaskeægte terrier når det kommer til generobring af bolden. Bach tager også del i det offensive spil og er tit at finde på afleveringen før assist. Bach nyder også at dyrke parkour i sin fritid, særligt på stilladser om natten.

Kasper Sand

Kasper Sand

Angriber

Sand kom til klubben for et par års siden og bragede ind som direkte kandidat til titlen som topscorer. Hans finurlige driblinger, hurtighed samt hans spark som en hest, gør ham virkelig farlig oppe foran. Sand har dog også tendens til at være koge over og få gule kort og en gang imellem et rødt. Vi tager det sure med det søde med Sand, som bidrager med tuneller og god action til træning også.

Matias "Bertel" Bertelsen

Matias "Bertel" Bertelsen

Kant, Back, Midterforsvarer

Bertel er en af klubbens all-around gutter, da han kan blive smidt ind på alle pladser og præstere på et godt niveau. Bertel bidrager meget med hans gode humør til træning, hvor du sjældent ser ham uden et smil på læben. Bertels skud, når han en sjælden gang skyder er, er i en klasse for sig.