Kampen mod Silkeborg KFUM d. 21. august 2018

Skrevet af Sebastian Nygaard Albrektsen

Himlen er lidt grå, banen er lidt grøn med en masse knopper og NB er klar! Tilst ligner nogle små drenge, der er klar til at få prygl.

NB startopstilling: til højre herfor

Abdi, Seb & Happy  starter på bænken

Bum!

Så er vi i gang for første gang i sæsonen

Inden kampen er der blevet varslet en dommer, som skulle være under bedømmelse af DBU for at komme op i højere serier, lad os bare sige…det var nok ikke med dagens præstation at han sikrede sig dette.

Banen i Silkeborg er betydeligt mere græsbelagt end Katrinbjerg, men den er ujævn som vådt bølgepap.

Kampen blev præget af dommeren som lagde en meget nærmest ikke tilstedeværende linje, hvilket resulterede i mange nærkampe, en af NB 93′ specialiteter, men de unge Silkeborg gutter kæmpede godt imod. Chancerne var der ikke mange af, men Ryan synes ikke at det blev spændende nok, så han laver et meget tyndt straffespark. Dommeren skulle endda kigge ud på bedømmeren før han turde fløjte..

Straffespark til Silkeborg…JEPPE REDDER!

NB 93 slipper med skrækken og fortsætter den hårde kamp på midten af banen.

Hvis man kun ser TV3 programmer “Mål, mål, mål” var dagens kamp en meget kedelig affære, da der nærmest ingen skud på mål var eller mål.

NB 93 tillader sig først i anden halvleg at blive presset helt tilbage. Både Thomas Rasmussen, Thusanth og Sand har følt den ikke-eksisterende linje af dommeren og er blevet tacklet hårdt. Bertel er blevet nødt til at gå ud med en lille skader i låret, Lund har krampe efter alle de duelle på midten med de yngre modstandere og Sand er også gået død i mange løb mod bagrummet.

At NB falder helt tilbage ender også skidt for Nordbyens drenge, da Thomas Rasmussen, for en sjælden gang skyld misser et hovedstød der fanger både Tim og den back-vikaren Seb på det forkerte ben og giver en ung Silkeborg-angriber muligheden for at passere Jeppe, som ellers har stået en fremragende kamp, han udnytter chancen og 1-0 til Silkeborg KFUM.

Efter scoringen vågner NB 93 lidt op, men det er desværre for sent.

NB taber en snæver, chanceløs og hårdt spillet kamp i Silkeborg.

Kampens spiller: Jeppe Marhauer (10 stemmer) 

Startopstilling