Kampreferat Skødstrup SF – NB 93

Lørdag d. 1. marts 2014

En smuk grusbane, på Lars tyndskidsmark, var stillet til rådighed til dagens træningskamp mod Skødstrup SF. 15 mand var mødt op, deriblandt en ny og tiltrængt keeper.

De fængselsstribede startede bedst i en kamp, der skulle vise sig at blive hæsblæsende. Joachim havde et brag af et frispark på overlæggeren.

Begge hold pressede højt i håb om at opfange løse chancer på det vanskelige underlag. Efter en opspilsfejl i NB´s venstre side sker netop dette, pludseligt er en Skødstrup mand helt fri, og kan nemt score til 1 – 0. Lidt ærgerligt da NB havde siddet godt på kampen.

Den stilling holdt ikke længe. Hjørnespark fra Thaysen, som Charley efter lidt klumpspil får prikket ind til 1 – 1. Kampen åbnede mere op. Sebastian har et hug på stolpen, halvflugteren havde helt sikkert fortjent en bedre skæbne. Hønke har et par chancer som med en smule held kunne have givet pote.

2. halvleg. NB starter rigtig godt og får også hurtigt scoret. Eidner finder fikst Tim, som med ekvilibristisk kyndighed får taget bolden med sig og spiller den fremstormende Jeppe, som fra sin position på højre back iskoldt afslutter i det lange hjørne. Lækker scoring. Heltene fastholder presset på de blå fra Skødstrup, men uheldigvis kaster det ikke nogen scoringer af sig.

Skødstrup presser på og endnu en opspilsfejl resulterer i en udligning. Bittert da NB ellers var inde i en god periode. Ikke lang tid efter, scorer Skødstrup endnu en gang. NB er ikke aggressive nok, det resulterer o, at manden med de pink handsker ubesværet kan afslutte fra kanten af feltet og kanonere læderet op i hjørnet uden chance for debutant-keeperen Jesper, som ikke kan klandres nogen af målene.

NB måtte op på hesten igen og det gjorde de. En skudglad Buggi, får en gigant chance da Stoif smækker en hård bold ind i panden  på ham, men desværre bliver den store chance brændt.

Små 10-15 minutter igen, Hønke opsnapper et dårligt udspark af kæmpe-keeperen fra Skødstrup, Hønke afdribler det tårnhøje helvede og skyder mellem 2 mand og sikker scoring af den 28-årige angriber.

I slutminutterne bliver Thaysen vist det gule kort, en hård dom af den ubeslutsomme dommer, angriberen lobber bolden og de to løber sammen. Skidt pyt NB i undertal de sidste små 5 minutter.

3-3 i en underholdene og god træningskamp. Det gav en masse meter i benene og vi fik gang i scoringerne. Og set nogle nye spillere. Jesper keeper og Bettemås, som gjorde det ganske fornuftigt, samt så var Mås og Eidner tilbage i NB trøjen.

1 – 0 Tivoli

1 – 1 Charley

1 – 2 Jeppe (assist Tim)

2 – 2 Tivoli

3 – 2 Pink handskemand

3 – 3 Hønke (Tak til tårnhøje keeper)

Gul k.ort: Thaysen

MoM: Tim