Kampreferat NB 93 – CIF

 

Søndagens skuffende nederlag skulle vaskes væk og det skulle gå ud over fredagens modstander fra CIF. 13 dejlige hools var mødt på denne aften, som indbød til kolde øl på Kurts Mor efter kampen. Men af mærkværdige årsager skete det ikke!?!

Efter en lidt sløj start fik de fængselsstribet overtaget og kreerede et ok antal chancer, men skarpheden manglede. Dog kom heltene fra Kurts Mor og Kupe fortjent foran efter en sukkerball fra Hønke. Fra højre side midt på CIF´s banehalvdel sender han en præcis aflevering indover til Stoif, som står imellem to forsvarer, brysttæmning  og første gangs afslutning uden chance for keeperen. 1 – 0 efter et klasse mål.

Små 10 minutter senere bliver NB snydt for et straffe, da Hønke bliver nedlagt i feltet, men dommeren havde åbenbart glemt flere ting end sit ur, for der blev ikke fløjtet. Tiden stod den altid stilfulde NB træner for, hvilket han gjorde fremragende.

Fremragende udskiftning var det også, af den altid stilfulde NB træner, da han skiftede den 28 årige Hønke ud med Lasse, og en hårdtarbejdende Anders med Nicklas. For der var ikke gået mange sekunder efter Nicklas var kommet på banen, før han med stort overblik fandt Stoif med en hård aflevering på bagerste stolpe, der let kunne score til 2 – 0

Herefter var det ventet at lavinen skulle rulle over CIF, men i stedet gik NB helt i stå og gav lynhurtigt 2 mål væk. Ikke fordi NB spillede prangende, men vi var i kontrol, så er det stadig for dårligt med sådanne ukoncentreret situationer.  2 – 2 ved pausen.

Tepausen blev brugt på at hanke lidt op i spillerne, vi var sq ikke rigtigt til stede og det skulle der laves om på!!

Berg kom forrygende ud til 2. halvleg, sammen med resten af heltene. Berg finder Lasse med en lækker yderside, Lasse glider fri af sin oppasser i højre side og søger direkte mod mål. Iskold flad afslutning nærmeste stolpe og fuldt fortjent 3 – 2 føring og en super start på 2. halvleg, men Lasse var kun lige startet. Lasse finder smukt Stoif, som køligt scorer endnu en gang. Hattrick af den mangeårige topscorer. 4 – 2

Berg ville ikke stå tilbage for topscoreren, som endnu en gang giver alt hvad han har i en fifty fifty bold med keeperen. Berg kommer først og højest 5 – 2 Det var tydeligt at keeperen havde fået respekt fra en lignende situation fra 1. halvleg.

Nu blev CIF kørt over og det var fuldt fortjent. Angrebene blev ved med at buldre ned mod CIF´s mål. Berg kommer endnu en gang højest i feltet og header sit andet mål i kassen 6 – 2 til de gode. Berg var ikke færdig. Hjørne fra Stoif i venstre side, Berg kommer endnu en gang højest blandt venner og fjender. Kasse!! 7 – 2 og endnu et hattrick, denne gang et vaskeægte et af slagsen. Anden gang i denne sæson Berg scorer 3 mål i en kamp 🙂

CIF reducere med få sekunder igen til 7 – 3 Et godt sparket hjørne og ingen chance for en ellers arbejdsløs Tonni, som holdte varmen med planken og andre små fitness bevægelser.

1  – 0 Stoif (ass. hønke)

2 – 0 Stoif (ass. Nicklas)

2 – 1 Koks

2 – 2 Lort

3 – 2 Lasse (ass. Berg)

4 – 2 Stoif (ass. Lasse)

5 – 2 Berg

6 – 2 Berg

7 – 2 Berg (ass. Stoif)

7 – 3 Pis oz

Fidus: Berg